2777
2789

دانشگاهم میخوایم با دوستام آش رشته نذری درست کنیم ولی نمی‌دونیم بزرگترین قابلممون چقدر گنجایش داره میشه ی طوری بگین بدونم ک چقدر باید حبوبات بگیریم؟برای چند نفر میشه؟(ب چند واحد خوابگاه میرسه اینا)

مرسی ازتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گنجایش قابلمه رو نمیدونیم هیچ کدوم  گفتم شاید از اینکه چند لیتر آب میشه ریخت متوجه شد😅

سایز قابلمه اگه 57 باشه برای 6 تا رشته خوبه.‌  اگر سایزش بالای 60 باشه حدود 7 یا 8 رشته میگیره تا بره بالاتر و دیگ و اینا بشه دیگه که برای 10 رشته به بالا

ممنون عزیزم 

سلام فائزه جان شرمنده اینجا دارم این مطلب و می‌نویسم من تو یه تاپیکی خوندم شما به یکی از نی نی سایتیا گفتنی امپرازول و صبح بخوره 

بنظرتون امپرازول بهتره یا پنتو 

من اسید معده م زیاده خیلی دکتر رفتم رفلاکس شدید معده دارم دوبار هم اینجوری شده که درد موقع بلع دارم و میزنه به قفسه سینه و پشتم موقع حرکت مثلا بلند شدن و نشستن احساس میکنم دوبار هم رفتم بیمارستان گفتن رفلاکس داری که زخم هم شده برام امپراوزل و لبیراکم نوشتن 

اولی و دو دفعه خوردم و دیگه نخوردم دومی هم که برای اعصاب معده بود نخورده بودم دیشب باز اونجوری شدم قبل خواب خوردم 

نصفه شب رفتیم بیمارستان دکتر. یه آمپول تجویز کرد نمی‌دونم چی بود که از رو مچ دستم زدن و بعد به لیوان شربت آلومینیوم ام جی و با یه چیزی قاطی کردن دادن خوردم اما همچنان درد دارم 

الان من داروی تیرویید هم میخورم بهتره امپرازول بخورم داروی تیرویید و شب بخورم تو نت اینجوری خوندم ممنون میشم راهنماییم کنی 

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

ببخشین قرص کیلیدنیوم سی و لیبراکم نوشتم 

سلام عزیزم آره میتونی این کارو کنی ولی ب نظرم صبح مثلا هشت امپرازول رو بخور نیم ساعت بعد صبحانه و بعد از دو ساعت قرص های دیگه رو مصرف کن 

و اینکه درمورد دردهات

اصلا خودتو اذیت نکن و این دکتر و اون دکتر نرو 

برای گوارش بهترین چیز آندوسکوپی و تست میکروب معده و عفونت روده است 

با اینا تشخیص کاملا درست و درنتیجه دارو های درستی و درمان درستی انجام میشه 

و اینکه هر دکتری ک میری درمورد دارو های قبلی بهش بگو و کاملا بگو کی چ دارویی مصرف میکنی

سلام عزیزم آره میتونی این کارو کنی ولی ب نظرم صبح مثلا هشت امپرازول رو بخور نیم ساعت بعد صبحانه و بع ...

ممنون از راهنماییت خیلی امشب شب بدی بود برام من رفتم سونو جواب بردم برا دکترم 

چون می‌خوام انتقال بدم 

گفت دکتر گوارش تا نامه نده انتقال نمیدم 

من درد و سه روز داشتم و دیگه ندارم درد بدون دارو هم درد ندارم 

ماه قبل هیسترو شده بودم و این ماه بهترین فرصت انتقال بود که اونم سوخت شد 

میشه سونو رو نگاه کنین اگه سر در میارین از سونو بفرستم ؟؟

ممنون از راهنماییت خیلی امشب شب بدی بود برام من رفتم سونو جواب بردم برا دکترم  چون می‌خوام انت ...

خواهش می کنم عزیزم 

دیر پیامتو دیدم 

IVFداری؟درمورد انتقال و سونو گفتی 

بفرست عزیزم تا جایی ک بتونم کمکت میکنم 

خواهش می کنم عزیزم  دیر پیامتو دیدم  IVFداری؟درمورد انتقال و سونو گفتی  بفرست عزیز ...

بله عزیزم خیلی دیشب گریه کردم دکترم میگه ممکنه تو بارداری با مشکل مواجه بشی اما من دیگه شانسی ندارم باید برم انتقال جنین 

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۲۲_۰۸۳۱۰۴_g435.jpg

بله عزیزم خیلی دیشب گریه کردم دکترم میگه ممکنه تو بارداری با مشکل مواجه بشی اما من دیگه شانسی ندارم ...

عزیزم؟

درد حین نشستن و بلند شدن بخاطر کیسه صفرات نیست؟

دکتر چرا گفت ممکنه دچار مشکلی بشی؟