2777
2789
عنوان

بدبخت شدم مژهام ریخت

195 بازدید | 8 پست

خودم مژه داشتم پررررر پشت و بلند همه میدیدن میگفتن کاشت کردی اما من ساده احمق برای اولین بار رفتم کاشت کردم اونم تو یکی از بهتریییین سالن های شهرم

اون مژه های خوشگلم ریختتت  کچل شده  مژم خیلیییی کم پشت شده و بعضه جاهاش کچل شده

چیکار کنم تو رو خدا بگین کسی بوده این اتفاق براش بیفته و بعد مژه هاش مثل اول بشه

❤️کاربری دست دو نفره❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان یک ماهه کاشت دارم ترمیم هم رفتم مژه های خودم هست همچنان چون چند وقت مژه پره بعدش آوم احساس میکنه ریخته 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من الان یک ماهه کاشت دارم ترمیم هم رفتم مژه های خودم هست همچنان چون چند وقت مژه پره بعدش آوم احساس م ...

ن من مژه هام خیلییییی قشنگ بود بلند بلند بودن اما رفتم کاشت کردم و الان  اون همه مژم ریخت و کچل شدن مژه طبیعی خودم عالی بود اما اشتباه کردم کاشت کردم  اون مژه های خوشگلم نابود شدن

❤️کاربری دست دو نفره❤️
ن من مژه هام خیلییییی قشنگ بود بلند بلند بودن اما رفتم کاشت کردم و الان  اون همه مژم ریخت و کچل ...

دوباره درست میشه نگران نباش اصلا ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم یک لطف میکنید 

درخواستم قبول کنید 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .