2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیدونم چطور باید چک کنیم  

استرس دارم ازشون پرسیدم برگه میدین گفتن نه گفتم پسرم مشکلی نداره گفت نه فردا دارم میرم مدرسه بنویسمش

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
خب چی میشه ثبتنامشون اخه

منم هنوز سنجش ثبت نام نکردم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
استرس دارم ازشون پرسیدم برگه میدین گفتن نه گفتم پسرم مشکلی نداره گفت نه فردا دارم میرم مدرسه بنویسمش

مگه برگه سنجش نباید باشه واسه ثبت نام؟

واکسن زدید؟

دختر من شهریوره حتما باید واکسن زد بعد ثبت نام کرد؟

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
مگه برگه سنجش نباید باشه واسه ثبت نام؟ واکسن زدید؟ دختر من شهریوره حتما باید واکسن زد بعد ثبت  ...

واکنس این هفته میزنم ولی نه هر چی گفتم برگه میدید گفتن نه دیگه نمیدیم

تو سایت ثبت نام کردی برا نوبت دهی ؟چه چیزایی ازشون میپرسن؟

اره ماه پش نوشتم ۶۰ تومن گرفتن اول رفتیم تست سلامت قد و وزن و چشم و دندون و کارت واکسنو چک کرد گفت بره واکسنشو بزنه حتما گفتم باشه بعد رفتیم تست هوش بچه رفت اتاق من بیرون بودم که اونم گفت خوبه فقط بازیگوشه