2777
2789
نگفتن کارت واکسنش تکمیل نیست!؟گیرندادن؟

گیر نداد فقط گفت حتما بزن مدرسه ازت میخواد گفتم باشه لون موقع مرکز بهداشتمون نداشت الان داره که این هفته میزنم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی بچش رد شده وبهش گفتن ارجاع میشه به متخصص؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اره ماه پش نوشتم ۶۰ تومن گرفتن اول رفتیم تست سلامت قد و وزن و چشم و دندون و کارت واکسنو چک کرد گفت ب ...

خوب خداروشکر اگه خدای نکرده مشکلی باشه بهتون میگن وقتی گفته مشکل نداره پس حله 

این سایت لعنتی ش خرابه نمیشه ثبت نام کرد

خوب خداروشکر اگه خدای نکرده مشکلی باشه بهتون میگن وقتی گفته مشکل نداره پس حله  این سایت لعنتی ...

دقیقا خرابه من یک هفته طول کشید تا تونستم ثبتانم کنم اخرین نوبت توی ی جای بد گیرم اومد از خونم خیلی دور بود و جاش بد بود

یعنی خودشون میفرستن مدرسه میتونه چک کنه؟خودمون تو سایت میتونیم ببینیم ؟

فکر کنم تو سایت میزارن مدیر مدرسه میره چک میکنه اینکه سخته برای هر نفر اینجوری بزنه

دقیقا خرابه من یک هفته طول کشید تا تونستم ثبتانم کنم اخرین نوبت توی ی جای بد گیرم اومد از خونم خیلی ...

نمیدونم وقتی زیر ساخت شو ندارن این مسخره بازیا چیه خوب همون مثل سالای قبل انجام بدن