2777
2789
عنوان

شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 121 پست
معجزه میخوام‌معجزه زندگیم بدون فکر و خیال باشه مشکلم حل شه خدا حقمو بگیره آدمای بی خود و چرت اطرافم ...

ایشالا عزیزم معجزه خدا رو به زودی لمس کنی تو لحظه لحظه زندگیت

التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا خواسته های همه دوستانمو که اینجا گفتن اونجور که به خیر وصلاحشونه براورده کن ودرآخر خواسته های خودمو❤❤❤❤همه ی بار هامونو به تو میسپاریم 🙏🙏🙏🙏

ماه تی تی هستم😊
منو‌عشقم بعد ۹سال بهم برسیم و هرچی مخالفته با خیر به موافقت تبدیل شه و امسال سال شروع زندگی مشترکمون ...

ایشالاااااااااااااااااااااااااا از ته دلم که اینروزا خیلی شکسته اس برات میخوام برسی به خواستت و لحظه لحظه عشق و کنارش تجربه کنی

برای منم دعا کن

منو‌عشقم بعد ۹سال بهم برسیم و هرچی مخالفته با خیر به موافقت تبدیل شه و امسال سال شروع زندگی مشترکمون ...

ان شاالله امسال بهم برسین ..لطف خدا شاملتون بشه

براتون سوره قدر خوندم و صلوات فرستادم

سلامتی تودلیم و شوهرم و مامان و بابام و شفای خواهرم 💖💖💖 پیشرفت کاری و مالی شوهرم و رسیدن به ارزو ...

ایشالا عزیزم به همه خواسته هات به زودی برسی

نی نی قدمش پر خیر و برکت باشه براتون

التماس دعا

برات سوره قدر خوندم و صلوات فرستادم امیدوارم امیدوارم همین سوره معجزه ای برای ازدواج خوبی برات بشه. ...

مرسی مهربون

انشالله شما هم به حاجتتون برسید

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
بنظر شما اگه بهش نرسم همیشه تو دلم میمونه ؟ یا حسم با ورودم به جامعه عوض میشه ؟ چون بعضیا میگن وقتی ...

بستگی به آدمش داره

اینکه بری دانشگاه و قبول دارم آدم یه تغییری می کنه ممکنه دیگه کسی دیگه ای و بخوای

ولی اینکه بعدا بیاد توی فکرت آره با توجه به خودم میگم 

من جوری آدم قفلی ای هستم که جز بهزاد هیچ کس دیگه و نمی بینم همه به نظرم یه جورین یا هرکی هرچی به بهزاد میگه دلم میخواد....... اینقدر بهم برمیخوره و کینه می کنم در صورتی که اگه راجع به خودم بگن این واکنشو ندارم

من اگه بهزاد و نداشته باشم می ونم که تا لحظه مرگم حسشو تو دلم نگه میدارم و اجازه نمیدم کسی بخواد جاشو بگیره