2777
2789
عنوان

شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 121 پست
معجزه میخوام‌معجزه زندگیم بدون فکر و خیال باشه مشکلم حل شه خدا حقمو بگیره آدمای بی خود و چرت اطرافم ...

ایشالا عزیزم معجزه خدا رو به زودی لمس کنی تو لحظه لحظه زندگیت

التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا خواسته های همه دوستانمو که اینجا گفتن اونجور که به خیر وصلاحشونه براورده کن ودرآخر خواسته های خودمو❤❤❤❤همه ی بار هامونو به تو میسپاریم 🙏🙏🙏🙏

ماه تی تی هستم😊
منو‌عشقم بعد ۹سال بهم برسیم و هرچی مخالفته با خیر به موافقت تبدیل شه و امسال سال شروع زندگی مشترکمون ...

ایشالاااااااااااااااااااااااااا از ته دلم که اینروزا خیلی شکسته اس برات میخوام برسی به خواستت و لحظه لحظه عشق و کنارش تجربه کنی

برای منم دعا کن

منو‌عشقم بعد ۹سال بهم برسیم و هرچی مخالفته با خیر به موافقت تبدیل شه و امسال سال شروع زندگی مشترکمون ...

ان شاالله امسال بهم برسین ..لطف خدا شاملتون بشه

براتون سوره قدر خوندم و صلوات فرستادم

سلامتی تودلیم و شوهرم و مامان و بابام و شفای خواهرم 💖💖💖 پیشرفت کاری و مالی شوهرم و رسیدن به ارزو ...

ایشالا عزیزم به همه خواسته هات به زودی برسی

نی نی قدمش پر خیر و برکت باشه براتون

التماس دعا

برات سوره قدر خوندم و صلوات فرستادم امیدوارم امیدوارم همین سوره معجزه ای برای ازدواج خوبی برات بشه. ...

مرسی مهربون

انشالله شما هم به حاجتتون برسید

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
بنظر شما اگه بهش نرسم همیشه تو دلم میمونه ؟ یا حسم با ورودم به جامعه عوض میشه ؟ چون بعضیا میگن وقتی ...

بستگی به آدمش داره

اینکه بری دانشگاه و قبول دارم آدم یه تغییری می کنه ممکنه دیگه کسی دیگه ای و بخوای

ولی اینکه بعدا بیاد توی فکرت آره با توجه به خودم میگم 

من جوری آدم قفلی ای هستم که جز بهزاد هیچ کس دیگه و نمی بینم همه به نظرم یه جورین یا هرکی هرچی به بهزاد میگه دلم میخواد....... اینقدر بهم برمیخوره و کینه می کنم در صورتی که اگه راجع به خودم بگن این واکنشو ندارم

من اگه بهزاد و نداشته باشم می ونم که تا لحظه مرگم حسشو تو دلم نگه میدارم و اجازه نمیدم کسی بخواد جاشو بگیره