2777
2789
عنوان

شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 121 پست
سلامتی پدر ومادرم وخانوادم ازدواج خواهرم و موفقیت برادرم برا کنکور وخونه دارشدن خودم وسلامتی وعاقبت ...

ایشالا عزیزم حاجت روا باشی به حق همین شب

التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی تودلیم و شوهرم و مامان و بابام و شفای خواهرم 💖💖💖

پیشرفت کاری و مالی شوهرم و رسیدن به ارزوهاش🤩🤩

دو تا معجزه ای که منتظرشونم اتفاق بیفتن به زودی😍😍

مشکلی که چند وقت پیش اومده معجزه وار حل بشه 🤩

خونه بخریم 😍

شوهرم به حرفم گوش بده 🥺

براورده شدن ارزوهای خوشگل نی نی سایتیای مهربونم🥰

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
عزیزم ایشالا همه چی درست میشه منم تو جواب اینکه همه ازم می پرسن چزا ازدواج نمی کنی چرا بهزاد نمیاد ...

من اینقدر از این سوال خسته شدم که دیگه جایی نمیرم که کسی بخواد ازم سوال بپرسه خیلی حال روحیم بد جلوی نامزدمم نمیتونم بروز بدم که اون بیچاره ناراحت نشه…

امیدوارم توهم مشکلاتت حل بشن به هرچی توی دلته برسی عزیزم 

امشب فراموشم نکن…

انشالله حاجت روا بشی ولی برای رسیدن به عشقتون فقط بگین اگر به مصلحتتون بشه    

من به مصلحتمم نباشه میخوام چون واقعا وقتی باهاشم بهترین حال دنیا رو دارم همه چی قشنگه

بعد 5 سال وقتی باهام قهر می کنیم و زنگ میزنه جوری قلبم تند میزنه که صداشو از گوشم می شنوم

دعا کنین برام که بهش برسم

سلامتی خانواده ام ازدواج خودم. ۴۰ سالم شد هنوز مجردم. هیییییی

برات سوره قدر خوندم و صلوات فرستادم

امیدوارم امیدوارم همین سوره معجزه ای برای ازدواج خوبی برات بشه...ان شاالله

عزیزم ایشالا همه چی درست میشه منم تو جواب اینکه همه ازم می پرسن چزا ازدواج نمی کنی چرا بهزاد نمیاد ...

بنظر شما اگه بهش نرسم همیشه تو دلم میمونه ؟ یا حسم با ورودم به جامعه عوض میشه ؟ چون بعضیا میگن وقتی بری دانشگاه و تو اجتماع باشه دیدت وسیع تر میشه 

همش میگن نکنه این حس بگذره یا میترسم زمانی ازدواج کنم و اون باز بیاد تو خیالم میترسم از این موضوع و احساس خیانت به هر دو طرف 

می‌دونم اون علاقه ندارع بهم