قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میگن نفرین مثل مرغی هست که به هوا میپره میگرده تا صاحبشو رو میدا کن یعنی انکه نفرین شده اگه پیدا نکرد میشینه رو سر خود نفرین کننده یعنی نقرینی که به حق نباشع برمیگرده به نفرین کننده
نه مگه خدا بیکاره بیاد به نفرینها توجه کنه...اگه اینجوری بود الان یه آدم زنده رو زمین نبود...فقط تنها کاری که میکنید به پدرو مادر احترام بدارید که آه نکشن...بنطرم از اون باید حسابی ترسید...البته آه یتیم و بی گناه هم خیلی گیراست...چرا آدم باید کاری کنه که بخواد از نفرین کسی بترسه
بله خصوصا نفرین ناحق کافر که دهنش بوی بد میده ملاکهای هارو میرنجونه واسه همون نفرینشون میگیره مثلا مادربزرگم نفرین کرد خواهرم کوچیک بود پاش بشکنه همون روز شکست خیلی ناحق بود