مادربزرگم چندروزقبل ازمرگش مادرموصداکردوبهش گفت دخترم یه وصیت میکنم هیچوقت نفرین نکن منی که الان میبینی تواوج پول وقدرت توتشک بیماری سرطان دست وپامیزنم فقط چون تقی به توقی میخوردنفرین میکردم تواینکارونکن
کسی که به ناحق نفرین کنه هیچ وقت نفرینش نمیگیره چون خدا جای حق نشسته فقط اون فرد زندگی رو برای خودش سخت تر میکنه و عواقبش برمیگرده به زندگیه خودش دقیقا عین قسم دروغی ک میخورن
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
بلین عریرم کلا نفرین انرژی منفی میده بخصوص برای کسی که نفرین میکنه
ونفرین ناحق دامن خوشو میگیرهه
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میگن نفرین مثل مرغی هست که به هوا میپره میگرده تا صاحبشو رو میدا کن یعنی انکه نفرین شده اگه پیدا ن ...
خب خداروشکر پس...اما تجربه ی خودم اینه ک حتی نفرین ب حق هم ب خود ادم برمیگیرده.من یه نفر رو نفرین کردم و حقش بود اما بازم ب خودم برگشت.نمیدونم! شایدم خودم فک میکنم ب حق بوده!
میدونی وقتی به نفر بیش از حد بهت ظلم کنه کاری هم نشه کرد دست خود آدم نیست واقعا نمیشه
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
به قول هرکول پواروگناهان گذشته سایه های بزرگی دارن بعضی هافکرمیکنن تموم شدورفت حرفشونوزدن تموم شدولی ...
😔
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤