2777
2789
عنوان

زندگی بعدی!

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 30 پست
شما به قیامت و بهشتو جهنم اعتقاد داری؟

اره حتما 

چرا نداشته باشم 

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم

به معاد اعتقاد دارم. حتی بیشتر از این دنیا

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

به قیامت بله 

ولی مورد دوم که گفتی ، خیر 

با مرگ زندگی ما در این دنیا تموم میشه. 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

من هدف و انتهای تناسخ رو بی هدفی میدونم. 

هیچ نتیجه ای حقیقتا حاصل نمیشه

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

پس چطور بهش معتقدی؟بعد از مرگ جسم از بین میره دیگه

میدونم جسم‌میره

گفتی روح توجسم جدید متولد میشع درست متوجه نشدم منظورتو،  روح  روحه دیگه   چطوری دوباره میادتو یه جسم دیگ

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خب روح تو جسم جدید میاد همون روح قبلیه اما یادش نیست که قبلا هم زندگی کرده😂

توجسم جدید میاد تواین دنیا؟

یاتو اون دنیا؟

توزندگی پس اززندگی‌دیدم وقتی مردن میدونستن که مردن و یه روزی تواین دنیابودن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
من هدف و انتهای تناسخ رو بی هدفی میدونم.  هیچ نتیجه ای حقیقتا حاصل نمیشه

در واقع کلا وجود انسان بی معنیه اگر بهش فکر کنی،ما به دنیا میایم که بمیریم...درواقع معاد و جزای اعمال هم از طرفی زیاد با عقل جور در نمیاد

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
توجسم جدید میاد تواین دنیا؟ یاتو اون دنیا؟ توزندگی پس اززندگی‌دیدم وقتی مردن میدونستن که مردن و یه ...

تو این دنیا

من فک میکنم تناسخ وجود داره چند دفعه زندگی میکنیم بعدش قیامت میشه، ولی بازم عقل انسان نمیتونه این چیزارو درک کنه همه ی حرفا حدسه

در واقع کلا وجود انسان بی معنیه اگر بهش فکر کنی،ما به دنیا میایم که بمیریم...درواقع معاد و جزای اعما ...

من واقعا نمیفهمم واقعاااا طرف تو این دنیا تا تونسته بهت فرو کرده جنایتی نیست که در حقت نکرده باشه بعد میان میگن اون دنیا نمیدونم فلانش میکنن به چه دردم میخوره اون دنیام این بلا هارو سرش بیارن قلب من مثل اول میشه اون بدیا پاک میشه با عذاب دادنش

من واقعا نمیفهمم واقعاااا طرف تو این دنیا تا تونسته بهت فرو کرده جنایتی نیست که در حقت نکرده باشه بع ...

خیلی حق گفتی اینو...یا مثلا یه آدم خوب که تو این زندگی فقیر و تهی دسته ولی تو زندگی بعد چون آدم خوبی بوده پاداش اعمالشو میگیره و ثروتمند میشه!پس تکلیف اونی که تو این دنیا هم انسان خوبی بوده و هم ثروتمند چی؟اونم پاداش میگیره و اون دنیا وضعش خوبه؟! اینطوری که این تو دوتا زندگیش حال کرده اون بدبخت فقط اخرتش خوب بوده! کجای این عدالته دقیقا؟؟؟؟

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...