برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علیابنابیطالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚
برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علیابنابیطالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚
در واقع کلا وجود انسان بی معنیه اگر بهش فکر کنی،ما به دنیا میایم که بمیریم...درواقع معاد و جزای اعما ...
من واقعا نمیفهمم واقعاااا طرف تو این دنیا تا تونسته بهت فرو کرده جنایتی نیست که در حقت نکرده باشه بعد میان میگن اون دنیا نمیدونم فلانش میکنن به چه دردم میخوره اون دنیام این بلا هارو سرش بیارن قلب من مثل اول میشه اون بدیا پاک میشه با عذاب دادنش
من واقعا نمیفهمم واقعاااا طرف تو این دنیا تا تونسته بهت فرو کرده جنایتی نیست که در حقت نکرده باشه بع ...
خیلی حق گفتی اینو...یا مثلا یه آدم خوب که تو این زندگی فقیر و تهی دسته ولی تو زندگی بعد چون آدم خوبی بوده پاداش اعمالشو میگیره و ثروتمند میشه!پس تکلیف اونی که تو این دنیا هم انسان خوبی بوده و هم ثروتمند چی؟اونم پاداش میگیره و اون دنیا وضعش خوبه؟! اینطوری که این تو دوتا زندگیش حال کرده اون بدبخت فقط اخرتش خوب بوده! کجای این عدالته دقیقا؟؟؟؟
🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...