2777
2789
عنوان

زندگی بعدی!

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 30 پست
در واقع کلا وجود انسان بی معنیه اگر بهش فکر کنی،ما به دنیا میایم که بمیریم...درواقع معاد و جزای اعما ...

این که بیایم این دنیا و بعد بریم توی بدل یه ادم دیگه دوباره بریم بریم تو جسم یه جانور دیگه و......... این چرخه هی ادامه پیدا کنه، تهش چی میشه؟ 

کجا میریم؟ 

قراره هی زندگی کنیم و بمیریم و دوباره به وجود بیایم و بمیریم.. تهش کجاست؟ بالاخره باید به یه جایی ختم بشه دیگه. 

یا کجا قراره جزای اعمالمون رو ببینیم؟ این دنیا جدا از بی عدالتی، محدودیت هم داره. 

مثلا فکر کن من 10 تا ادم رو میکشم، عدالت دنیایی میگه اعدام دیگه، درسته؟ 

خوب منو اعدام کردن، ولی من یه جون داشتم، و یه بار اعدام شدم. پس 9تا قتل دیگه چی؟ این با عدالت خدا و عقل ما سازگاره که من مسبب مرگ 10 نفر بشم ولی 1بار تقاص بدم؟ 

با قانون تناسخ من یه بار اعدام میشم، زنده میشم  و میرم توی جسم یه موجود مثلا پرنده، دیگه نه یادمه زندگی قبلی چی کار کردم نه اختیار دارم چون حیوونم ، ایا میتونم تقاص 9تا قتل دیگه رو بدم؟نه 

چرا؟ چون من دیگه اون ادم نیستم، الان یه فرد و موجود دیگه با یه هویت مستقلم...و بدیهیه که گناه اون موجود قبلی به موجود جدید ربطی نداره. 

ولی با قاعده معاد، من میمیرم ولی دنیایی هست که محدودیت نداره، قابلیت اینو داره که نقاط تک تک قتل ها که هیچ، جزای کوچک ترین گناهان من رو هم حساب کنه..

من منتقل میشم به اونجا و طبق عدل الهی اعمالم بررسی میشه. 

شاید من تو این دنیا تونستم از مجازات 9قتل مثلا در برم، ولی اون دنیا میتونم از خدا فرار کنم؟ 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚