zahra_shhhh مدیر عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 295 عنوان پوست صاف و بدون لک | مشاهده متن کامل بحث + 5162 بازدید | 47 پست بچها من صورتم جوش زیر پوستی و خیلی کم لک دارع منافذ پوستمم بازه چیکار کنم خوب شه دیگه خسته شدم از این وضعیت😪تو روخدا اگه چیزی به پوستتون زدین خوب بوده بگید راهنمایی کنیید،،براتون دعا میکنممممم🥲 1402/01/19 | 22:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofarparsa عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 528 واقعا خودت استفاده کردی همین الانم دارم استفاده میکنم عالیه راز پوستم همینه همه فکر میکنن خیلی خرج واس پوستم میکنم همش میگن بگو دکترت چیه یا چه چیزی استفاده میکنی که صورتت مثل ایینه هست منم میگم هیچی هرشب اینکارو میکنمپوستم چند درجه روشن هم شده متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
زنخوزستان عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3797 یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ... اگه بعد نتیجه دیگه استفاده نکنی .پوست قبلی برنمیگرده؟
chef93 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4815 یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ... این برا منافذم جواب میده دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
niloofarparsa عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 528 اگه بعد نتیجه دیگه استفاده نکنی .پوست قبلی برنمیگرده؟ اونو دیگه نمیدونم بسته به رعایت کردن خودتم داره اگر میخوای پوستت مثل ایینه براق و سفید و تمیز باشه باید براش تلاش کنی دیگه من همیشه استفاده میکنم متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
زنخوزستان عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3797 اونو دیگه نمیدونم بسته به رعایت کردن خودتم داره اگر میخوای پوستت مثل ایینه براق و سفید و تمیز باشه ب ... ممنون
niloofarparsa عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 528 این برا منافذم جواب میده جوش و جای لک رو از بین میبره یکم هم منافذ باز رو جمع و جور میکنه اگر برای منافذ باز مشکل داری بهتره یکم عسل بزنس به جا هایی ک بازه متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
komakkkk عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1141 همین الانم دارم استفاده میکنم عالیه راز پوستم همینه همه فکر میکنن خیلی خرج واس پوستم میکنم هم ... خداکنه واس منم جواب بده بخدا نیمساعت پیش جلو اینه بودم باخودم میگفتم یعنی میشه ی کرم خوب پیدا کنم اینو استفاده میکنه دست گلتم درد نکنه میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید
zahra_shhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 295 با ژل شست شو مخصوص پوستت صورتتو بشور صبحا و حموم که میری شب هم تونر بزن استفاده میکنم الان دو هفته اما تاثیر انچنانی ندیدم
niloofarparsa عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 528 خداکنه واس منم جواب بده بخدا نیمساعت پیش جلو اینه بودم باخودم میگفتم یعنی میشه ی کرم خوب پیدا کنم ای ... حتما نتیجه میبینی 😘 متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
komakkkk عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1141 حتما نتیجه میبینی 😘 خیلی گلی ممنون میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید
شیدا۷۸ عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 7807 یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ... جوش شیرین ؟؟ تاول نزنه ؟؟
zahra_shhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 295 یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ... ممنوون عزیزم حتما استفاده میکنم انشالله این یکی دیگه جواب بده🥲
komakkkk عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1141 یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ... صورتم تاول زد گر گرفت دارم آتیش میگیرم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید
komakkkk عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1141 جوش شیرین ؟؟ تاول نزنه ؟؟ سلام دوستم من این ماسک دوستمون گفت زدم صورت گرگرفته وحشتناک تاول هم زدم چی بزنم بدتر نشهانگارصورتم آتیش گرفته میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید