2777
2789
عنوان

پوست صاف و بدون لک

| مشاهده متن کامل بحث + 5162 بازدید | 47 پست
یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ...

جوش شیرین نزن ب پوستت😐داغان میشی 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
سلام دوستم من این ماسک دوستمون گفت زدم صورت گرگرفته وحشتناک تاول هم زدم چی بزنم بدتر نشهانگارصورتم آ ...

نمیدونم والا 

من قبلا گفتن برا عفونت زنانه بشینین تو تشت یه قاشق جوش شیرین داخلش باشه .. چشمت روز بد نبینه به معنای واقعی داغان گشتم 🥲🤮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا  من قبلا گفتن برا عفونت زنانه بشینین تو تشت یه قاشق جوش شیرین داخلش باشه .. چشمت ...

نمیدونی صورتم چ وضعیه اومدم تویک اتاق لامپم خاموش ک بچهام نبینن نگرخن یوقت

چ خریتی بود کردم والا 

میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید   
سلام دوستم من این ماسک دوستمون گفت زدم صورت گرگرفته وحشتناک تاول هم زدم چی بزنم بدتر نشهانگارصورتم آ ...

عزیزم شاید زیاده روی کردی الان بهتری حتما صورتت رو با اب خنک بشور و روی جاهایی که تاول زده یخ بزار رودتر بهتر میشی ؟! اخه کلا خیلی کم باید روی صورت بمونه مخصوصا جوش شیرین باید نصف قاشق باشه نشاسته و ماست یک قاشق کامل باید حتما حواست به این مقدارش باشه خیلی مهمه 

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
عزیزم شاید زیاده روی کردی الان بهتری حتما صورتت رو با اب خنک بشور و روی جاهایی که تاول زده یخ بزار ر ...

زیاده روی نکردم ۶ دقیقه بیشتر نزاشتم دیدم صورتم داره داغمیشه ۶ دیقه شد شستم یخ گذاشتم بااب سرد شستم

حالا بهترم ولی هنوز قرمزه

زیاده روی نکردم ۶ دقیقه بیشتر نزاشتم دیدم صورتم داره داغمیشه ۶ دیقه شد شستم یخ گذاشتم بااب سرد شستم ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم متاسفم بابت این اتفاق چون من خودم و خانوادم روتین پوستیمون و تمیزی پوستمون به همین روند بند هست و مشکلی برامون پیش نیومده برای همین احتمال ندادم ک شاید کسی حساسیت بده بازم شرمنده عزیزم حلال کنید❤️

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم متاسفم بابت این اتفاق چون من خودم و خانوادم روتین پوستیمون و تمیزی پوستمون ...

ن عزیزم این چ حرفیه 

اولش ک واست کامنت گذاشتم گفتم گرگرفتم ک بهم راه حل بدین خنک شم   ک اف بودی اشکال نداره عزیزم سرت سلامت

عزیزم من تو فکرتم پوستت خوب شد ؟ چیکار کردی ؟؟

آره خوب شد ممنون عزیزم

تاول زد وقرمز قرمز شد یخ گذاشتم ماست زدم قرص سیتریزین خوردم نمیدونم ربط داشت یان ولی تادوساعت بعد از گرگرفتگی دراومد وبهتر شد