2777
2789
عنوان

پوست صاف و بدون لک

| مشاهده متن کامل بحث + 5162 بازدید | 47 پست
واقعا خودت استفاده کردی

همین الانم دارم استفاده میکنم عالیه 

راز پوستم همینه همه فکر میکنن خیلی خرج واس پوستم میکنم همش میگن بگو دکترت چیه یا چه چیزی استفاده میکنی که صورتت مثل ایینه هست منم میگم هیچی هرشب اینکارو میکنم

پوستم چند درجه روشن هم شده

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ...

این برا منافذم جواب میده

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
اگه بعد نتیجه دیگه استفاده نکنی .پوست قبلی برنمیگرده؟

اونو دیگه نمیدونم بسته به رعایت کردن خودتم داره اگر میخوای پوستت مثل ایینه براق و سفید و تمیز باشه باید براش تلاش کنی دیگه من همیشه استفاده میکنم 

این برا منافذم جواب میده

جوش و جای لک رو از بین میبره یکم هم منافذ باز رو جمع و جور میکنه اگر برای منافذ باز مشکل داری بهتره یکم عسل بزنس به جا هایی ک بازه

همین الانم دارم استفاده میکنم عالیه  راز پوستم همینه همه فکر میکنن خیلی خرج واس پوستم میکنم هم ...

خداکنه واس منم جواب بده بخدا نیمساعت پیش جلو اینه بودم باخودم میگفتم یعنی میشه ی کرم خوب پیدا کنم اینو استفاده میکنه دست گلتم درد نکنه

میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید   
یک قاشق ماست یک قاشق نشاسته معمولی نصف قاشق جوش شیرین هر شب ۱۰ دقیقه بزار بعد دو هفته همه چی حله پوس ...

ممنوون عزیزم حتما استفاده میکنم انشالله این یکی دیگه جواب بده🥲

صورتم تاول زد گر گرفت دارم آتیش میگیرم 

جوش شیرین ؟؟ تاول نزنه ؟؟

سلام دوستم من این ماسک دوستمون گفت زدم صورت گرگرفته وحشتناک تاول هم زدم چی بزنم بدتر نشهانگارصورتم آتیش گرفته