2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6681 بازدید | 249 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم دشمنت شرمنده، اره در حال خریدم و بجز تلویزیون همه چیزو خودم میخرم 

خب به نظرت انصافه؟؟ پدر شما پول جهزیه بده تا حد اعلا بعد اونا طلا هم نخرن برا عروس؟؟

مشکل منم بوده این موضکع برا همین همچین چیزی مینوشم روانم میریزه به هم

اره گفت اجرت پارسالو گرفته

همون...مبارکت باشه قشنگن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

استارتر من بودم میرفتم از یه جای خیلی ارزون کت و شلوار سایز داماد میگرفتم میبردم تحویلشون میدادم میگفتم اینم خرید داماد..

ببین اینکه طلای خیلی ارزون برداشتن یکطرف اینکه اصلا بهت ارزش ندادن در مورد طلای عروسیت ازت نظر بخوان یکطرف دیگه . من بودم استفاده نمیکردم توی جهیزیه و خریدای دامادم جبران میکردم. بلاخره دستشونم درد نکنه سبک گرفتن منم سبک میگرفتم

خوب حالا سبک باشه ؟

اگه خونواده خودتون هم برا عروستون اینو میخرید باید عروستون پشت سر شما اینجوری بگه 

چرا انقدر تو قید و بند این حرفا هستید 

با تلاش خودتون به همه خواسته هاتون برسید 

انقدرم انتظار نداشته باشید از بقیه 

کردم دیگه چیکار میکردم مامانم گف قبول کن😑

ولی همین الان به شوهرت بفهمون که کارش خیلی زشت بوده  و البته برای خرید شوهرت هم مثل خودشون برخورد کن مثلا اگه ساعت میخوایین بخرین براش