بچها این سرویسو خانواده همسرم بدون اینکه خودمو ببرن رفتن خریدن همه میگن ظریف و خوبه اما حس میکنم خیلی سبکه بنظرتون اینو بردارم بعد برم واس عروسیم یه بدل سفید بخرم بندازم؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar
استارتر من بودم میرفتم از یه جای خیلی ارزون کت و شلوار سایز داماد میگرفتم میبردم تحویلشون میدادم میگفتم اینم خرید داماد..
ببین اینکه طلای خیلی ارزون برداشتن یکطرف اینکه اصلا بهت ارزش ندادن در مورد طلای عروسیت ازت نظر بخوان یکطرف دیگه . من بودم استفاده نمیکردم توی جهیزیه و خریدای دامادم جبران میکردم. بلاخره دستشونم درد نکنه سبک گرفتن منم سبک میگرفتم