2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6681 بازدید | 249 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه خوشحال باش انگشتر حلقه النگو این سرویس برات تهیه کردن 

الان همینطور که بچه ها نوشتن 

خیلی ها طلا رو دارن حذف میکنن 

فامیل ها سکه دادن دارن حذف میکنن 

اوضاع و مخارج اصلا قابل قیاس با چند سال پیش نیست 

خیلی خودتو سر حاشیه ناراحت نکن 

عزیزم حرفتون درسته اگه درک متقابل باشه توزندگی خیلی خوبه هردوطرف همدیگه رودرک کنن 

ببینید من سر این موضوع خیلی اذیت شدم.. خانواده همسر من خیلی وضعشون خوب نیس

خداروشکر همسرم خودش دستش به دهنش میرسه و طلا و خرج عروسی و اینارو خیلی هارو خودش خرج کرد.. ولی خب خواهر شوهرم همیشه قبل عروسی میگف فلان چی بگیر فلان مارک بخر.. در حالی که خودشون با حداقل پول اومدن جلو

من خودم شاغلم حتی خیلی از لباسای عروسیمو خودم میخریدم

من میگم منکه به خاطر وضعیت مالیشون خیلی سخت نگرفتم اونام حق نداشتن حرفی از جهزیه بزنن

وقتی قلمبه سلمبه حرف میزدن خودشونم باید قلبمه میومدن جلو

والله منم خوزستانم تا حالا ندیدم گرم مشخص بشه واسه خرید طلا .میشه بگی کدوم شهری؟

من خوزستانم دزفول 

گرم مشخص میکنن

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

واقن قشنگه؟

من خودم عاشق طلام و هر دفعه عوض میکنم الان طلات هم به روز هست هم خیلی شیک

خداوندا به بزرگی وجلال و قدرتت قسم که دستی بالاتراز دست تو نیست مرا  به حال خویش رها نکن، جز تو یاور و پناهی ندارم پروردگارا قلبم را مملو از آرامش کن