2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6681 بازدید | 249 پست

خیلی خوشکله مبارکت 

بابا دیگه انقدر طلا گرون شده دیگه همه نیم ست میخرن یا اصلا نمیتونن بخرن ناشکری نکن 

خداوندا به بزرگی وجلال و قدرتت قسم که دستی بالاتراز دست تو نیست مرا  به حال خویش رها نکن، جز تو یاور و پناهی ندارم پروردگارا قلبم را مملو از آرامش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ گرمه

مبارک باشه گرمی چند بوده ؟؟ پس حتما اجرتش پایین بوده 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ب نظرت بهش بگم میخام عوضش کنم پول بده بزارم روش؟

اصولا اینجوری هس بعضی خونواده از قبل سرویس خریدن خونه دارن به عروس میدن میگن دوس داشتید برید عوض کنید و خب بقیه پولش رو باید داماد بده دیگه من خاله خودم همینکار روکرد البته سرویس اون شیک بود و سنگینتر از شما دوسال پیش سرویسش ۷۰ میلیون بود 

ولی ۸۰ گرم خیلی خوبه،حالا عروسیت که گذشت رفت اونموقع باید عوض میکردی،الانم اگه دوسش نداری دیگه به چش ...

نه بابا فروختمش برای خونه سال ۹۷ خونه خریدیم‌فروختمش

سال ۹۳ طلا قیمتی نداشته نسبت به الان اگر الان بود شاید در حد همین ۱۰  ۱۵ گرم میتونست بخره🤣

👩‍🏫

هر چند شما باید خودتونم انتخاب میکردین ولی بزرگی کن و ببخش ارزش نداره بخاطر این موضوع بین شما و همسرت اختلاف بیوفته

بجاش چند سال بعد ببر عوضش کن با سلیقه‌ی خودت☺️

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

خب الان جهزیه ی درست و حسابیم ۷۰۰_800تومنه🥺

آخه عزیزم بدبخت پسر ماشین بیاره خونه بیاره طلا بخره

بالاخره آدم باید کمی بالا پایین کنه

الان از یه پسر ۲۷ ساله انتظار دارن ماشین و خونه و شغل خوب داشته باشه

از اونور هم طلای خوب بخره

بنظرم آدم باید منصفانه فکر کنه،بگه مثلا من برادر داشتم آیا خانواده م میتونستن چنین شرایطی برای عروس مهیا کنن یا ن

یا امام رضا...
ما اهوازیم  رسم داریم میزان طلا ی که داماد باید بخره دقیقا مشخص کنیم حالا یا گرم مشخص میشه&nbs ...

والله منم خوزستانم تا حالا ندیدم گرم مشخص بشه واسه خرید طلا .میشه بگی کدوم شهری؟