2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6683 بازدید | 249 پست
واسه ۹ سال پیشه چند رنگ بود ،اونموقع چند رنگ مد بود مادرشوهرم انتخاب کرده بود منم دیگه خوشم اومد دوس ...

باز خوبه معلومه بهش سنگینه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
باز خوبه معلومه بهش سنگینه

اونموقع گرمی ۹۰ هزار بود سرویسم شد ۳ تومن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو گرمه ۹۰هزار کجا و ۲وخورده ای کجا

آره والا خدا بیامرزه اونموقع هارو.

الان خداییش شرایط خیلی سخت شده خداییش تا میتونید سخت نگیرید میدونم شما هم حق دارید مگه چند بار میخواید ازدواج کنید ولی به خدا اینا خوشبختی نمیاره خوشبختی تو گروعه داشتن زندگی خوب وآروم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
آره والا خدا بیامرزه اونموقع هارو. الان خداییش شرایط خیلی سخت شده خداییش تا میتونید سخت نگیرید میدو ...

اره حرفت ک درسته موافقم اینا همه میرن ارامشه ک میمونه

اره حرفت ک درسته موافقم اینا همه میرن ارامشه ک میمونه

ایشاالله شوهرت بعد عروسی واست جبران  میکن .من که سر این چرت وپرت خیلی تو دوره ی عقد به خودمو شوهرم سخت گرفتم ولی خداییش بیشتر طلاهای من بعد از یک سال عروسیم شوهرم برام خرید اونم بادست خالی همش اقساطی ولی جبران کردنش به دنیا می ارزید.

ایشاالله شوهرت بعد عروسی واست جبران  میکن .من که سر این چرت وپرت خیلی تو دوره ی عقد به خودمو شو ...

خیلی خوبه اینجوری ادم شوهرش درکش بالا باشه بفهمه جبران کنع

خیلی خوبه اینجوری ادم شوهرش درکش بالا باشه بفهمه جبران کنع

شما الان درک کن ایشاالله اونم بعد عروسی فهمش برسه درک کن و جبران کن برات.

برای حفظ امنیت منزل، محل کار و دارایی خود از دوربین و سیستم های مداربسته استفاده کنید. از بهترین روش ها برای پیشگیری وقوع جرم محسوب میشه. اگر قصد خرید و نصب دوربین دارید شرکت تارتن دژ با ارائه مشاوره رایگان پاسخگوی سوالات شما بوده و خدمات فروش و نصب نیز ارائه می کنه

شرکت نصب دوربین مداربسته