بچها این سرویسو خانواده همسرم بدون اینکه خودمو ببرن رفتن خریدن همه میگن ظریف و خوبه اما حس میکنم خیلی سبکه بنظرتون اینو بردارم بعد برم واس عروسیم یه بدل سفید بخرم بندازم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان خداییش شرایط خیلی سخت شده خداییش تا میتونید سخت نگیرید میدونم شما هم حق دارید مگه چند بار میخواید ازدواج کنید ولی به خدا اینا خوشبختی نمیاره خوشبختی تو گروعه داشتن زندگی خوب وآروم.
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ایشاالله شوهرت بعد عروسی واست جبران میکن .من که سر این چرت وپرت خیلی تو دوره ی عقد به خودمو شوهرم سخت گرفتم ولی خداییش بیشتر طلاهای من بعد از یک سال عروسیم شوهرم برام خرید اونم بادست خالی همش اقساطی ولی جبران کردنش به دنیا می ارزید.
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
برای حفظ امنیت منزل، محل کار و دارایی خود از دوربین و سیستم های مداربسته استفاده کنید. از بهترین روش ها برای پیشگیری وقوع جرم محسوب میشه. اگر قصد خرید و نصب دوربین دارید شرکت تارتن دژ با ارائه مشاوره رایگان پاسخگوی سوالات شما بوده و خدمات فروش و نصب نیز ارائه می کنه