2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6683 بازدید | 249 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ها گفتن این مد قبل بود، الان چی مده برای عروس؟

طلا سفید یا ترکیبی 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

درسته گرونیه ولی خب باید طلا بخرن اگه بنا باشه به خاطر گرونی نخرن باید دخترم جهزیه نبره چون گرونیه ...

کاملا حرفت درسته

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

آهان نه ما مشخص نمیکنیم اونوقت جهیزیه رو چطور میدین

رسم نداریم برا جهزیه 

ولی پدرم داد به خواهرم و داماد 

مبل .فرش .کولر دوتیکه .یخچال .تلوزیون .سرویس خواب .ابگرمکن .اب تصفیه کن اورد کلا تکه های بزرگ با داماده 

عزیزم اگه طلاست و بدل نیست اصلا عوض نکن چون ضرر می کنی هم ناراحت میشوند. باخودشون نبردند چون احتمال دادند شما چیز سنگین بر می داری ندارند خجالت می کشند یا بگویند نه دلخوری پیش بیاد . حتی اگر داشته باشند خرجها خیلی بالاست.  . هم زیباست  هم سرمایه. 

چرا عکس ها امروز باز نمی شن

وآسه منم بعضیاشون باز نمیشن.فکر کنم سایت خرابه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
چ خوشگله

واسه ۹ سال پیشه چند رنگ بود ،اونموقع چند رنگ مد بود مادرشوهرم انتخاب کرده بود منم دیگه خوشم اومد دوسش داشتم چه فایده که مجبور به فروشش شدم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
عزیزم اگه طلاست و بدل نیست اصلا عوض نکن چون ضرر می کنی هم ناراحت میشوند. باخودشون نبردند چون احتمال ...

ن طلاس باور کن باهاشون راه اومدم واسه خریده انگشتر خودم دس گذاشتم رو سبکترینش

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍