2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6683 بازدید | 249 پست
خوب حالا سبک باشه ؟ اگه خونواده خودتون هم برا عروستون اینو میخرید باید عروستون پشت سر شما اینجوری ب ...

دقیقا

منم میگم دختر و پسر خودشون تلاش کنن به خواسته هاشون برسن

متاسفانه الان همه از خانواده ها انتظار دارن

یا امام رضا...
خیلی ها گفتن این مد قبل بود، الان چی مده برای عروس؟

الان همینا مد هست من کلاعاشق طلام حتی نتونم بخرم میرم نگاه میکنم کلاالان کارتیه مده

خداوندا به بزرگی وجلال و قدرتت قسم که دستی بالاتراز دست تو نیست مرا  به حال خویش رها نکن، جز تو یاور و پناهی ندارم پروردگارا قلبم را مملو از آرامش کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه عزیزم بدبخت پسر ماشین بیاره خونه بیاره طلا بخره بالاخره آدم باید کمی بالا پایین کنه الان از یه ...

خب اگه خانواده داماد خونه و ماشین بدن وضع فرق میکنه

حالا یکی که نه خونه و ماشین داده نه طلا نه هیچی چطور انتظار داره عروس اونهمه جهزیه بیاره؟

خب اگه خانواده داماد خونه و ماشین بدن وضع فرق میکنه حالا یکی که نه خونه و ماشین داده نه طلا نه هیچی ...

نه دیگه 

اونوقت عروس صرفا خودشو میبره

اصلا نباید انتظار جهیزیه داشته باشن

یا امام رضا...
خب به نظرت انصافه؟؟ پدر شما پول جهزیه بده تا حد اعلا بعد اونا طلا هم نخرن برا عروس؟؟ مشکل منم بوده ...

خودم دارم میخرم گلم پدرم یه قاشقم بهم نمیده، من بخاطر همسرم و خودم دارم میخرم کاری ب اونا ندارم برامم اهمیتی نداره واقعا ولی خدایی خانواده همسرم اینجوری نیستن دخالت کنن و نظر بدن واسه جهاز و... 

منم جات بودم خیلی ناراحت میشدم جهاز مال عروسه ب کسی ربط نداره چی میاره اخه خودش میخواد استفاده کنه

خب من الان خواهرم سرویس خریده گذاشته اونجا برای پسرش گفت شاید وقتی پسرم خواست زن بگیره توانایی مالیمون نرسه 

خداوندا به بزرگی وجلال و قدرتت قسم که دستی بالاتراز دست تو نیست مرا  به حال خویش رها نکن، جز تو یاور و پناهی ندارم پروردگارا قلبم را مملو از آرامش کن