2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6683 بازدید | 249 پست
مرسی فداتشم منم واسم اندازش فرقی نداره دوس داشتم خودمم باشم

من نتونستم ببینم،ولی یه توصیه خواهرانه،اگه همسر خوبی داری و بعدا برات جبران می کنه،جر و بحث نکن و موضوع رو کش نده،فقط بگو کاش منم می بردین ،باور کن آدم کیلو ،کیلو طلا داشته باشه ولی دلش خوش نباشه ارزش نداره گلم،تو محل ما بیشتر قبلش می خرن ،فوقش طرف خوشش نمیاد بعد عروسی از لج خانواده داماد فوری عوض می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش این اصن ۲گرم بود اما خودمم میبردن

واسه من مادرشوهرم خودش انتخاب کرده بود با طلافروش هماهنگ کرده بود رفتیم اونجا اونو بیاره بقیه رو که میگفتم یه ایرادی روش میگرفتن من اون لحظه نفهمیدم با طلا فروش هماهنگ کرده بعدا فهمیدم ولی دیگه برام مهم نبود.الانم همش فروخته شد رفت واسه خونه

این گردنبند سرویس طلام بود

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
عزیزم نتتو یبار خاموش روسن کن چجوری توصیف کنم؟ فقط حلقه س که زنجیر طور بهم وصل شدن

خاموش روشن کردم صفحه هارو بستم دوباره اومدم نشد ک نشد 

یعنی از این مدل کارتیر ها ک مده از اوناس ؟

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
من نتونستم ببینم،ولی یه توصیه خواهرانه،اگه همسر خوبی داری و بعدا برات جبران می کنه،جر و بحث نکن و مو ...

اره جبران که اگه داشته باشه میکنه اما بقیه عروساش سرویسشون انتخاب خودشون بوده اما من نع

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
مرسی فداتشم منم واسم اندازش فرقی نداره دوس داشتم خودمم باشم

میدونم چی میگی عزیزم معمولن تو خریدهای ازدواج پیش میاد اینجور چیزها بخاطر ش عروسی و این ایام را ب خودت تلخ نکن ،بنظرم نذار اولین دلخوری  از طرف شما ایجاد بشه اونم تواین روزها (البته اکه مادر شوهرت اینا اهل نقشه و زرنگ بازی نیستن ک همون ک طلا گرفتن و با بدل جم و جورش نکردن نشون میده نیستن بنظرم)

ان شاالله خوشبخت عزیزم 

التماس دعا

❤❤❤

خاموش روشن کردم صفحه هارو بستم دوباره اومدم نشد ک نشد  یعنی از این مدل کارتیر ها ک مده از اونا ...

ن بابا ازین قدیمیاس ازونا بود ک غمی نداشتم😅

میدونم چی میگی عزیزم معمولن تو خریدهای ازدواج پیش میاد اینجور چیزها بخاطر ش عروسی و این ایام را ب خو ...

ن ساده تر از این حرفان

فداتشم عزیزدلمی♥️