2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6683 بازدید | 249 پست
خودم دارم میخرم گلم پدرم یه قاشقم بهم نمیده، من بخاطر همسرم و خودم دارم میخرم کاری ب اونا ندارم برام ...

همیشه تو دلم عقده مونده

پدر بیچاره من بهترین جهزیه با بهترین مارکارو خرید ولی طرف همسرم یک دهم خرجای عروسیمونم ندادن.. همیشه هم زبونشون دراز بود.. همه چیو خودم و همسرم خریدیم.. 

مگه جنگه  اینجور با این فکر جلو رفتن  زندگی هیچ کسی به سال نمیرسه  اینا ینی دختر و ...

بله اینکه اونا ارزش ندن طلای سبک بگیرن که نظر عروسم نپرسن ولی عروس هی بالا بگیرتشون خوبه دوام زندگیشونه؟؟؟ نخیر جز اینکه طرفو خونوادشو پررو پرتوقع میکنه نتیجه ای نداره با چشام دیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استار تر ب نظرم خیلی ام قشنگه مبارکت باشه تو همین سایت هستن کسایی ک حتی حلقه بدل گرفتن  بنظرم ...

مرسی فداتشم

منم واسم اندازش فرقی نداره دوس داشتم خودمم باشم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
 متاسفانه الان اینطوریه خودشون میگن گرونیه فلان چی نمیخریم ولی به عروس موارد جهزیه دیکته میکنن

نه دیگه اشتباه میکنه انتظار داره

اونوقت نصف جهیزیه رو باید طرف بخره

یا امام رضا...
منم همینو میگم مثلا زن یکی از فامیلامون انتظار داره پدرشوهرش بهشون خرجی بده!!! خودشو و شوهرش هم بخ ...

اره واقعا هم تنبلیم هم متوقع 

البته منم نظرم کلی هست الان 

با اسی نیستم 🌺☺️

دقیقا الان همینا که کارد بستن به سمت خانواده داماد  خودشون واسه عروسشون چه میکنن ؟  احتم ...

واقعا خرید طلا خیلی سخت شده 

من الان خودم نامزدم 

فقطم همسرم داره خریدارو انجام میده

خیلی فشار روشه 

باید درکشون کنیم و صبور باشیم 

همیشه تو دلم عقده مونده پدر بیچاره من بهترین جهزیه با بهترین مارکارو خرید ولی طرف همسرم یک دهم خرجا ...

بیخیال دختر بفکر خودت باش و ذهنتو ازاد کن از یکسری حواشی چون عمرمون خیلی کوتاهتر این حرفاست که غصه رفتار بقیه رو بخوریم ، کسی که ب خودش اجازه بده درباره جهیزیه عروسش نظر بده از لحاظ فرهنگی بسیار پایینه و بیشتر باید دلت ب حالش بسوزه تا ناراحت باشی