2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6735 بازدید | 249 پست

عزیز مدلش قشنگه اما مناسب عروس نیست. به همسرت بگو اگه در توانشه خودش روش یمقدار پول بزاره ببرید عوض کنید 

در کل دستشون درد نکنه قدردان باش پدر شوهر من یه هزاری هم خرج نکرد مادرشوهرمم میگفت عروسی واسه چیتونه پاشید برید مشهد بیاید خونتون.😒

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم با این قیمتا باید خیلی بزارم روش

پس ولش کن بی خیال ،بازم می گم زندگی به این چیزا نیست،۱۸ ساله دارم با یکی زندگی می کنم و دارم این حرف رو می زنم،ان شاءالله خوشبخت بشی،ولی همچنان ندیدمش

عزیز مدلش قشنگه اما مناسب عروس نیست. به همسرت بگو اگه در توانشه خودش روش یمقدار پول بزاره ببرید عوض ...

اره میگن الان عروسا طلاسفید میندازن

چی بگم ولی کاش خودمم میبردن💔

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
پس ولش کن بی خیال ،بازم می گم زندگی به این چیزا نیست،۱۸ ساله دارم با یکی زندگی می کنم و دارم این حرف ...

فداتشم عزیزدلم♥️

ندیدیش ینی؟

استارتر سرویست خوشگله ها

تازه مشخص نیست ۱۰ گرمه اصلا بنظرم بالا تر میخوره 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
استارتر سرویست خوشگله ها تازه مشخص نیست ۱۰ گرمه اصلا بنظرم بالا تر میخوره 

جدی میگی؟همه میگن ظریف و خوبه اما ی حسی بهم میگه جالب نی

جدی میگی؟همه میگن ظریف و خوبه اما ی حسی بهم میگه جالب نی

آره والا سرویس تورو دیدم خوشم اومد

آخه من چند روز پیش یه تک پوش گرفتم ۱۳ گرم بنظرم سرویس تو در مقابل اون سنگین تر دیده میشه

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
اره میگن الان عروسا طلاسفید میندازن چی بگم ولی کاش خودمم میبردن💔

اشکالی نداره بابا فکرشو نکن باز به همسرت بگو ببین نظرش چیه. سرویس منم زرد بود منم دیدم همسرم خیلی تحت فشاره نگفتم بهش عوض کنیم الانم که گذشته دیگه برام اهمیتی نداره که تو مراسمم اونو استفاده کردم.حالا سرویس منو همسرم عقل کرده بود سال 94 یکم پول دستش بود 2ونیم ملیون خریده بود وگرنه زمان عروسیمون 1 گرمم نمیتونست بخره.

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»