2821
2789
میتونی خط منو بخونی خلاصه از چندتا پیج نوشتم  برقی فقط مهم گرفتم چیزای بیخود نگرفتم یخچال&nbs ...

یخچال ماشین لباسشویی تلویزیون که با مرده 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یخچال و لباسشویی گرفتم 

مگه با عروس🤔سمت ما پخچال ماشین لباسشویی تلویزیون فرش گاز سرویس چوب با داماد با مراسم عروسی 

مراسم بله برون با بقیه وسایلم با عروس 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
چیا بخرم نیازه و بدرد بخور

لوازم برقی

یه غذاساز همه کاره بگیر که ابمیوه گیر و مخلوط کن چرخ گوشت اب مرکبات گیر و.... خلاصه همه چی داره

یه ماکروویو

تستر

زودپزبرقی

پلوپز بخار پز

لباسشویی

ظرفشویی

یخچال

گاز

سه تاسرویس ارکوپال بگیر

دوتا سرویس چینی 

دوتا سرویس کریستالی پذیرایی

سرویس قاشق 

سرویس چاقو وسرویس مستر

سرویس پلاستیک

یه سرویس قابلمه تفلون 

یه سرویس قابلمه چدن

لیوان چای 

پارچ ولیوان

وخورده ریزای اشپزخونه

میتونی خط منو بخونی خلاصه از چندتا پیج نوشتم  برقی فقط مهم گرفتم چیزای بیخود نگرفتم یخچال&nbs ...

شما کدوم شهرید عزیزم که وسایل بزرگ با شماست؟تو شهر ما وسایل بزرگ با پسره تمامش،بقیه با دختر

لوازم برقی یه غذاساز همه کاره بگیر که ابمیوه گیر و مخلوط کن چرخ گوشت اب مرکبات گیر و.... خلاصه همه ...

من چینی جات نگرفتم دوست نداشتم فقط ارکوپال گرفتم که ۱دیسش الان شده ۱تومن

مگه با عروس🤔سمت ما پخچال ماشین لباسشویی تلویزیون فرش گاز سرویس چوب با داماد با مراسم عروسی  م ...

حالا ماکل سرویس چوب یخچال فریزر سیستم صوتی تصویری رو انداختیم گردن داماد.اون یدونه فرش دامادم خودمون گرفتیم.

از چیزهای بزرگ تر بعد بزرگ بعد یه خورده کم قیمت تر بعد چیزهای زیز،دلیلشم اینکه چیزهای بزرگ خیلیهاش خیلی لازمه و خرده ریزه ها اکثرا جایگزین دارن اگه پولت کم اومد یا فراموش کردی ،بعد هم کسی ببینه اول برفرض مثال گاز و یخچال و فرش و لباسشوییت بیشتر به چشم میاد تا قالب کیک و ژله ژلاتینی و نمک پاش تزیینی ها و گرونها ،

سوم اینکه خرده ریزه ها و تزیینی ها خریدشون تمومی ندارن تاااا دلت بخواد و پول توی جیبت تولید بشه هنوز چیزهای جدید برای خرید هست 

من چینی جات نگرفتم دوست نداشتم فقط ارکوپال گرفتم که ۱دیسش الان شده ۱تومن

منم چینی دوست نداشتم عوضش سرویس ۳۶تایی آرکوپال گرفتم یعنی مهمون زیاد میاد من ظرف کم نمیارم ،البته خیلی ها چینی ۱۲تایی میگیرن ولی سرویس زیاد برای مهمون شلوغ رو ملامین میگیرن خانواده شوهرم اینکار رو معمولا میکنن

منم چینی دوست نداشتم عوضش سرویس ۳۶تایی آرکوپال گرفتم یعنی مهمون زیاد میاد من ظرف کم نمیارم ،البته خی ...

لامصب مادر شوهرمن ازوهرتیکه ارکومال ۳۰تاشو داره یفنی ۳۰تا کاسه ۳۰تا بشقاب ۳۰تا پیش دستی.....چه خبرشه بعد سر عروسیمون ۱دست به همسرم نداد ازبس عین چی همه چیرو جمع میکنه😁.

لوازم برقی یه غذاساز همه کاره بگیر که ابمیوه گیر و مخلوط کن چرخ گوشت اب مرکبات گیر و.... خلاصه همه ...

اره خلاصه اش هم همین میشه،

ولی من ماکروویو و تستر و زودپز برقی و بخارپز و سرویس چینی و کریستال و لباسشویی و ظرفشویی ویخچال نداشتم ، بخاری و کولر ومبل و پرده هم کلا در همه موارد همیشه با داماده، تلویزیون و یخچال و لباسشویی هم توافق شد داماد بگیره ،مبل و ماشین ظرفشویی هم کلا اجبار نداره شد شد نشد یه روزی دلشون خواست داماد بگیره نشد هم نگیرم مشکلی پیش نمیاد ، هرچی آدم جیبش و نیازش شد بگیره من که از نداشتن اینها به مشکلی برنخوردم تا الان

سرویس مستر رو نمی‌دونم چیه عزیز ؟

حالا ماکل سرویس چوب یخچال فریزر سیستم صوتی تصویری رو انداختیم گردن داماد.اون یدونه فرش دامادم خودمون ...

تازه کنم گفتین بخرن سرویس چوب اینجا هم کامل

لامصب مادر شوهرمن ازوهرتیکه ارکومال ۳۰تاشو داره یفنی ۳۰تا کاسه ۳۰تا بشقاب ۳۰تا پیش دستی.....چه خبرشه ...

خب چرا باید یه تیکه آرکوپالش رو بده همسرتون؟یعنی رسم دارید کت طرف به پسرشون بدن؟ یا مثلا یه چیزی از لوازم آشپزخونه اشون رو؟ 

البته اگه رسم هم باشه به نظرم بهتره نو بخرم بدن پسر آرکوپال دست دوم مادر شوهر به چه درد آدم میخوره مگه یادگاری مادر بزرگمون هست که کلی خاطره داشته باشیم باهاش ،فدا سرت که نداد به دل نگیر منم سرویسم ۶تا ۶تایی خریدم الان ۳۶تا کاسه ۳۶تا میوه خوری ۳۶تا بشقاب ۳۶خورش خوری ۶تا دیس ۶تا کاسه بزرگ داره مسلما سالها بعد نه به دخترم میدم نه به عروسم البته همه می‌شکنه بابا چیزیش نمیمونه که بخوام بدم نو براشون میخرم 

تازه کنم گفتین بخرن سرویس چوب اینجا هم کامل

همسرم اینها رسمشون بود تخت و خوش خواب و کلا لوازم خواب و حجله رو پسر می‌خرید مامانم گفت من میخرم دیگه شوهرم هم گفت خب باشه پس منم یخچال و تلویزیون و لباسشویی میخرم تا مدت ها بعد هم دوتاش رو خریده هنوز تلویزیون مونده فدا سرمون بابا اونم خریده میشه ایشالا من سخت نمی‌گیرم با نداشتن هیچکدوم طوریم نمیشه راه جایگزین پیدا میکنم خوش زندگی کنیم والا با ارزشتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز