2821
2789
همسرم اینها رسمشون بود تخت و خوش خواب و کلا لوازم خواب و حجله رو پسر می‌خرید مامانم گفت من میخرم دیگ ...

انشالله طرف مقابلت قدر ای خانم بودنتو بدونه خوشبخت بشی گلم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لامصب مادر شوهرمن ازوهرتیکه ارکومال ۳۰تاشو داره یفنی ۳۰تا کاسه ۳۰تا بشقاب ۳۰تا پیش دستی.....چه خبرشه ...

خیلی ها دیدم روی لوازم کاسه بشقاب آشپزخونه اشون حساستر هستن تا طلاهاشون دیدم کسایی که عاشق ظرف ولوارم آشپزخونه خریدن هستن ،حتی لذت میبرم برن لوازم خانگی و آشپزخونه ای، من اگه ۳۶تا دارم چون لازمم میشه خانواده همسرم شلوغن ،ولی یه جا پیش اومد فلاکس جهیزیه امو دادم یه نفر با یه استکانم و رفتم فدا سرم بعد جای یکی دوتا فلاکس خریدم حساس نیستم ولی دلیلی نداره هم بدم به بچه ها مثلا

خب چرا باید یه تیکه آرکوپالش رو بده همسرتون؟یعنی رسم دارید کت طرف به پسرشون بدن؟ یا مثلا یه چیزی از ...

مارسممون اینه که پتو تشک بالشت ظرفو ظروف بدیم به پسر.برای برادربزرگم دادیم خریدیم دادایم نه ابنکه استفاده شده..ولی مادرشوهرم هیچی نداد فقط ۱پتو دونفره که اونم تو کمدش داشته داده با۱ تشک .همینولی پررو پررو میشینه از وظایفای خانواده ی عروس برای حهاز و سیسمونی میگه.هرچیم میگیم میگه مارسم نداریم

خیلی ها دیدم روی لوازم کاسه بشقاب آشپزخونه اشون حساستر هستن تا طلاهاشون دیدم کسایی که عاشق ظرف ولوار ...

ولی ما به پسر میدیم.به اینام گفتم گفت مارسم نداریم هرچی گفتم گفت مارسم نداریم.الان برای داداش کوچیکمم مامانم داره براش میخره.اینادیدن من همه چیز دارم نگرفتن.اگر بخوام بگم خودش یه طوماره پس دهنم بسته باشه بهتره 😊

نه خوب گفتی عزیزم اما خب جهاز خریدن مثل یک چاه هست هرچی بریزی توش پر نمیشه تمومی نداره خریدش،بستگی د ...

اره والا.حتی الانم که ۵ساله ازدواج کردم هر چیز جدید میاد مامونم برام میگیره میگه اینم به جهازت اصافه کن😁😁😁الان همه ازین گوشتکوب معمولیادیگه تو خونشون هست مدتیه یه مدل جدید اومده موادو عین کرم میده بیرون😆😆😆برام گرفته.کلا هرچی جدید بیاد دوباره میگیره.حرفتو قبول دارم طفلی مامانا....بعد من برای مادرشوهرم گردو شکن میخرم پولشم نمیگیرم هرچی براش میگیرم.بعد۴۰ت دستش میگیره میاد بمن بده میگه دوستم گفته اینا دونه ای ۲۵تومنه🙄🙄🙄گفتم اگر ۲۵تومنه به دوستتون بگید ۲تابرام بگیره😉😉😉درصورتیکه پارسال بهترین جنسشو براش خریدم۸۰ت...پولش اصلا مهم نیستا.....اینکه بااین حرفاش میسوزونه ادمو

کم گفتیم؟؟؟

اره مشهد سرویس چوب کامل فرش یخچال ماشین لباسشویی گاز یخچال با تلویزیون 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اره مشهد سرویس چوب کامل فرش یخچال ماشین لباسشویی گاز یخچال با تلویزیون 

افرین به مشهدیا.واسه ماکه تهرانی هستیم همینه حالا رسمای بقیه رو نمیدونم.برای من سرویس چوب کامل.یخچال فریزر و تلویزیون بود.فرشم خودمون گرفتیم.دیگه هر منطقه و شهری رسومات مخصوص بخودشو داره.

مارسممون اینه که پتو تشک بالشت ظرفو ظروف بدیم به پسر.برای برادربزرگم دادیم خریدیم دادایم نه ابنکه اس ...

عزیزم طبق قانون خرید جهیزیه با پسره و خانواده دختر فقط لطف میکنن 

مگه با عروس🤔سمت ما پخچال ماشین لباسشویی تلویزیون فرش گاز سرویس چوب با داماد با مراسم عروسی  م ...

عزیزم اینجا بیشتر جهاز با دختره 

فقط وسایل صوتی تصویری و چند دست رخت خواب و بعضی خانواده ها ظرف هم میدن 

دختر یه فرش رو جهاز می‌بره هرچی دیگه خونه فرش بخوره با پسره 

[QUOTE=284785109]مارسممون اینه که پتو تشک بالشت ظرفو ظروف بدیم به پسر.برای برادربزرگم دادیم خریدیم دادایم نه ابنکه اس ...[/QUTE]

اها پس که اینطوریه ،ولشون کن اکثرا همینجورین عزیزم ،والا ملت اگه معتقد باشند که توی دین گفته همه ی اثاث خونه ریز و درشت برعهده مرد هست ،اما جهیزیه خریدن دختر هم بد نیست فشار مالی برای دو تا خانواده تقسیم میشه که کسی مرد سختش نشه،اگه معتقد نباشن هم یه کم انصاف داشته باشن با خودشون میگن تعادل باشه که نه پسر سختش بشه نه دختر،تازه مگه پدر دختر قراره جهیزیه رو برای خواهرشوهر و مادرشوهر دخترشون بخرن مگه قراره این وسایل بره خونه خانواده شوهر و اونها استفاده کنند که نظر میدن یا ایراد میگیرن،والا هرکس میخواد برای خودش چیزی رو بخره پس بهتریدن چیز نسبت به جیب و توانش رو میخره دیگه چون قراره دختر خودشون از این وسایل استفاده کنه خب همه برای استفاده و  راحتی دختر خودشونه، ایراد گرفتنشون چیه والا ،اگه کم هم بخرن یا جنس بد هم بخرن باز یا دستشون خالی بوده یا اگه کم بذارن هم دختر خودشون ضرر می‌کنه و سختش میشه ا این وسایل استفاده کنه در هیچ شرایطی به خانواده پسر مربوط نمیشه بخدا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز