2777
2789
اره والا.حتی الانم که ۵ساله ازدواج کردم هر چیز جدید میاد مامونم برام میگیره میگه اینم به جهازت اصافه ...

خب دیگه عزیزم تو هم پرونده جهازت رو برای همیشه ببند مادرت جهاز لازم رو دیگه داده تاریخش هم دیگه تموم شده به. پنج سال هرچی لازم داری با پول همسرت بخر،بعد هم مادرشوهرت فقط در موارد خاص مثل روز پدر برای پدرشوهر ت و روز مادر و موقع تعویض خونه و یه تک و توک اگه رسم خاصی دارید که لازمه فقط همین موارد براشون چیزی بخر و سعی هم کن گل بخری یا پول بذاری داخل پاکت چون اینجوری هم اعصابت راحت تره هم نمیتونه ۸۰تومن پول بهش دادی بگه این پولی که بهم دادی دوستم گفته ۲۵تومن بیشتر نمیارزه،  

فقط اگه همه زن و مرد به این نکته توجه کنند که من اگه شوهرم یه جای دیگه پدر زن هم میشم 

اگه الان عروسم یه روز مادرشوهر هم میشم 

اگه الان خواهر شوهر هستم بعدا عروس یه خانواده دیگه میشم 

اگه الان عروس دارم و مادرشوهر هستم یادم باشه دخترم هم یه روز عروس یه خانواده دیگه میشه پس هرچه برای خودم میپسندم به عنوان عروس برای عروسم هم همون رو بپسندم و اذیتش نکنم 

اگه برای خودم یا دخترم چیزی رو خوب می‌دونم برای عروسم بد ندونم. انصاف باشه کافیه رسم و رسوم های ریز دیگه باعث دلخوری نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دیگه عزیزم تو هم پرونده جهازت رو برای همیشه ببند مادرت جهاز لازم رو دیگه داده تاریخش هم دیگه تموم ...

والا هیچی نیاز ندارم‌مامانم برای خودش هرچی بخره برای منو ابجیمم که ۱۵ساله ساله ازدواج کرده بازمیخره.وگرنه من خودم هیچی نیازندارم

فقط حواست باشه به اندازه ببری ...درسته زندگی خودته اما بخاطر پسر مردم به پدر و مادرت خیلی فشار نیار...

طایفه شوهر رو هرچقدر جهیزیه جلوشون بچینی باز زبونشون درازه و پر ادعا...

دوست بیچاره ی من کارمنده خودش تک تک جهیزیه ش رو خرید .هیچی هم کم نذاشت،طایفه شوهرش هیچی ندادن و موقع تهیه جهیزیه مادرشوهرش دعوا راه انداخت که قهر باشن و از گردنش ساقط بشه ...دوست بیچارم خودش همه رو با سختی خرید..بعدها همون مادرشوهره بی همه چیز لابه لای حرفاش هی میخواست به دوستم بگه که جهیزیه ی دخترام از تو کاملتر بوده

قاشق نشسته
😐😐چون چیزای اضافی هستن گلم بیشترش برا همون نخریدن

خوب به درد نمیخوره من که بداد مادر عروس رسیدم فامیلمون موقع جهیره دیدن میگفتن چرا اینا نخرید چرا اونا نخریده منم بهشون گفتم ما خودم گفتیم نخرن . 

خوب به درد نمیخوره من که بداد مادر عروس رسیدم فامیلمون موقع جهیره دیدن میگفتن چرا اینا نخرید چرا اون ...

اخه میدونم چی میگی گلم ولی واقعا تو خونه نیاز ضروری نیستن ک فقط برا چشم و هم چشمیه و پز دادن جهازیه خیلی سخته بخدا اگ بخای همه چی بخری باید کل دارو ندارتو بدی برا جهاز

اخه میدونم چی میگی گلم ولی واقعا تو خونه نیاز ضروری نیستن ک فقط برا چشم و هم چشمیه و پز دادن جهازیه ...

مکه مجبورن هرکس هرچی میخواد بگن مگه این و اون تصمیم میگیرن باید از اول دمشون را قیچی کردم

من که واسه عروسی داداشم دم همه را قیچی کردم 

مکه مجبورن هرکس هرچی میخواد بگن مگه این و اون تصمیم میگیرن باید از اول دمشون را قیچی کردم من که واس ...

خوب کردی منم جهاز خاهر شوهرم کلش ۷۰ میلیون بود ک اونم شوهر من داده بعد من خونم کابینت نداره مادرشوهرناتنیم گف باید کابینت زمینی بیاری شوهرم گف مگ شما برا مریم (خاهرش) کابینت دادین دیگ هیچی نگفت شوهرم گف همه چیزشو من خریدم پدرشم لطف میکرد مبلشو میخرید ی دست استکانم براش نخریدین دیگ لال شد منم دلم خنک شد