2821
2789

سلام عزیزم پلوپز و سرخ کن و چرخ گوشت و ماکروویو فاقد استفادن اگه فر داری ک عالیه اگه نه توستر بخر غذاساز بخر من از اسنک سازم خیلی استفاده میکنم هواپز گوشت کوب برقی قهوه ساز ایناهم ب کار نمیان زیاد ولی چایی ساز از اینا ک مدل سماورن بخر و قوری کتری ستم بخر ظرفم ب اندازه بخر

عزیزم من پارسال وسایل برقی کوچیک و یخچالمو خریدم همش باهم شد 200میلیون داره میره بالا و من هنوز ماشین لباسشویی و ظرفشویی را هنوز برنداشتم الان فقط یخچالم شده200میلیون تازگیا قیمت کردم😶ماشین لباسشویی ال جی70 تومن قیمت کردم  

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از من میشنوی اگه پول داری برو همین امروزم شده بردار داره گرون تر میشه روز ب روز من چرخ گوشیم را پارسال 8تومن برداشتم الان شده 20تومن الکی گرون میشه بد بخت شدیم پسرا پررو میشن باید بگیم چوبی ها را اونا بردارن

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

سلام عزیزم انشاالله خوشبخت بشی

منم خودمم در حال تهیه جهازم اول تخت و مبل بگیر غذا خوری بعد فرش بعد لوازم برقی لوازم برقی هم دنبال مارک و اصل و نمیدونم چی نرو ۳مدل جنس هست یکی فیک یکی مونتاژ یکی اصل اصل قیمتش بالاست فیک به درد نمیخوره ولی مونتاژ هم جنسش خوبه هم قیمتش سعی کن چیزای ضروری بخری خرج الکی نکنی

مبارک باشه عزیزم.

جهیزیه کم بگیر ولی خوبش را بگیر چیزهای اضافی نگیر.

منم به خانواده زن داداشم گفتم زیاد نمیخواد جهیزیه بدی چیز خوب بهش بدید  .

اونام همین کار کردن.

یه هفته با داداشم و زن داداشم رفتیم اصفهان وسیله برقی و چینی و سرویس خواب . وسایل آشپزخونه.  فرش و کت و شلوار و لباس های که واسه عروس بود گرفتیم همش هم یه بار بار کردیم بردیم

البته بابای عروس کارتش را داد داداشم که خودتون هر کدوم میخواهی بخرید

قابلمه فقط سه دست گرفتیم

🌺🌺🌺

اسنک ساز.

سماور برقی.

سرویس ملامین.

بخارشو.

غذاساز.

توستر یا فر.

تنور گازی.

جارو شارژی.

میوه خشک کن.

تخم مرغ پز.

رختخواب اضافه.

سرخ کن بخار پز .

ماشین ظرفشویی.

گاز فردار هم نخریدیم.

قهوه خورد کن.

دکورهای گرون قیمت.

میز تلفن و تلفن .

کتابخونه.

چراغ خواب.

آپاژور زمینی.

اینا را به داداشم و زن داداشم گفتم نخرید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز