2821
2789

سلام عزیزم‌چیزای مهم‌ وکاربردیو بگیر

خدایا خیلی ها نشسته اندپای تماشای سرنوشتم جوری دستانم رو بگیرو و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه در خاطرشان بماند...دوستان عزیزبرای سلامتیم آرامشم وخوشبختیم وعاقبت بخیریم بانفسهای پاکتون صلوات بفرستیدخیلی التماس دعا دارم انشاالله همگی به خواسته وهدف وآرزوهایی که داریدبرسیدومنم هم برسم انشاالله خدایا طعم آرامش وخوشبختی واقعی بهم بچسبان برقلبم شکسته ام تسکین بده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی سخت نگیر ...برا وسایل تو چشم بیشتر هزینه کن و وسایل برقی...الانم اولویت سرویس چوب باشه .وسایل برقی مثل یخچال لباسشویی ظرفشویی سولار دم اتو آبمیوه گیری و غذا ساز  اگه پلوپز به کارت میاد بگیر سماور یا چایی ساز  همین فرش هم با رنگ مبلات ست بگیر.. یه سرویس چینی یا ارکوپال ۱۲ نفری بگیر و ۶ نفری برا دم دست کافیه..یه ست قابلمه ..چندتا تیکه پلاستیک هم بگیر و یه چند تا هم لحاف یا پتو و کلا  رختخواب

...تی وی رو داماد بگیره  ..دیگه همین خیلی سخت نگیر چندتا هم خورده زیر میمونه که میتونی کم کم بعد عروسی بگیر ی برحسب نیاز 

سلام بهتره از آشپزخانه شروع کنی و رختخواب اینا و اینکه من ی لیست کامل دارم اگر اینستا داری پیجشو بفرسم برات و اینکه بهتره غذاساز ۹ کاره بگیری دیگه مخلوط کن آسیاب برقی و خیلی چیزا دیگ میتونی نخری یا اینکه ابمیوه گیر ۴کاره اینجوری ۷و۸ تومن برات کمتر در میا مثلا غذاساز ۹ کاره بشه ده میلیون اگر بخای مخلوط کن اسیاب و ابمیوه گیر اینا جدا بگیری ۲۰ تومن باید خرج کنی

دوستان برای تشخیص اصل از فیک لوازم خانگی خارجی مدل دستگاه رو در گوگل سرچ کنید اگر در سایت رسمی اون برند باز کرد و با دستگاه مطابقت

داشت اصله اگر نه اینکه دقت کنید برای خرید لباسشویی داخل دستگاه برای برند الجی و سامسونگ و بوش هک نداشته باشه اگر داخل دیگ حک داشت فیکه دوستان لباسشویی برند بوش درب فضای ی ندارم