2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم سرویس چینی و آرکوپال را چند نفره گرفتی ؟؟؟؟؟ من خانواده خودم و خانواده همسرم روهم میشیم 15 نفر ...

من ست چینی دوتا دوازده برداشتم چون به هرحال ست چینی چیزی نیست دوسال بعد دوباره بخری تعدادش مناسب باشه

آرکوپال برنداشتم چون رسم نداریم تو مهمونی اصلا بیکلاسی میدونیم😐

برای دم دستی میتونی یه شش نقره ارکوپال یا شش نفره چینی بخری

من پلوپز ۱۶کاره گرفتم بنظرت دیگ زودپز نگیرم؟

بنظر من زودپز روگازی یکی از مهمترین وسایل خونست شما اول باید چیزای ضروری رو بگیرید 

مثلا من پلوپز نگرفتم چون استفاده ندارم

منم دارم جهزیه میخرم وسایل برقیای اشپزخونه:

یخچال .گاز .لباسشویی ظرف شویی . آبمیوه گیری .مخلوط کن . همزن کاسه ای. چرخ گوشت. اسنک ساز. چای ساز. خرد کن برقی. غذا ساز. قهوه ساز.پلو پز .ارامپز. زودپز.

من اینارو خریدم 

سرویس اورانوس. سرویس پلاسکو. سرویس چینی .سرویس پذیرایی.سرویس چایخوری .سرویس قابلمه .و....

دیگ خورده ریزه هم ک زیااااده.....

تلوزیون پتو تشک فرش روتختی

من سرویس چوبم مونده  نخریدم هنوز هنوز

از من به شما تازه عروسی عزیز نصیحت با توجه به اینکه خیلی از خونه ها کوچیکن و خیلی از وسایل استفاده ندارن نخرید که بعد خودتون پشیمون میشین. 

من الان حدود 7سال خونه خودمم از چرخ گوشت کلا استفاده نکردم. وسایل برقی پرکاربرد آشپزخونه گوشت کوب برقی خورد کن، آبمیوه گیری؟، مخلوط کن، که همش تو یه غذا ساز هست. 

وسایلی مثل مایکرو یا ظرفشور یا تردمیل و... خیلی ضرورت نداره. 

راستی کسایی که زود پزبرقی چندکاره خریدن نیازی نیست پلو پز یا زودپز رو گازی بخرن واقعا لازم نیست. 

بسم الله الرحمن الرحیم

تلویزیون ،سینما خانواده،یخچال ،لباسشویی ،ظرفشویی ،غذاساز ،ابمیوه گیر ،سولاردام یا توستر، گوشکوب برقی ،اسنک ساز یا ساندویچ ساز ،قهوه ساز ،بخار پز ،هوا پز ،سرخ کن ،پلوپز ،اتو ،بخارشو ،تلفن ،پنکه ،چایی ساز ،چرخ گوشت ،سبزی خرد کن ،همزن