2821
2789
من بهتون درخواست دوستی دادم مشکلی نیست اگر سوال داشتم بپرسم؟

18نفره چینی گرفتم زرین سادس عاشقشم ارکوپال هم یه دست لب طلایی مربع گرفتم و بعدا 2سرویس برام هدیه اوردن همون مدل ارکوپال شد 3 دست چون شبیه همن سرویس چینی و ارکوپالم میتونم باهم استفاده کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بهتون درخواست دوستی دادم مشکلی نیست اگر سوال داشتم بپرسم؟

به پلاستیک و ابکشش زیاد پول نده من رفتم پلاستیک دونه ای خریدم یعنی پک کامل نگرفتم چون بعضی چیزاش بدرد بخور نیس و جا گیره البته گرونتر هم در اومد. بجاش استیل بگیر ابکشش و لگن

بجای سرویس اورانوس واسه حبوبات از این در بامبو ها گرفتم 

پاسماوری نگرفتم بجاش خودم رایز چوبی گرفتم با 3تا شیشه با در بامبو که شکر و چایی و قند ریختم سایزش مختلفه. روغن ریز گرفتم در بامبو خیلی شیکه و کاربردی

خاهش میکنم خوشحال میشم کمک کنم چون خودم تازه 4ماهه عروسی کردم میدونم چیا لازم میشه. زودپز برای من اس ...

منم یه دوقلو گرفتم ینی یه کوچیکه دیگه بگیرم ؟ چون الان هم تو خونه زیاد استفاده میشه

رنده برقی ات چه جوریه؟ یعنی اصلا فایده ندارد که استفاده نکردی؟

مارک سانی . والا من که خوشم نیومد . هم خودم با دست تند تر انجام میدم و تهش یه رنده می‌شورم ولی با اون مخزن و زنده و درپوش باید بشورم . بعدشم سیب زمینی بزرگ توش جا نمیشه باید اندازه مخزنش باشه . کلا با اینکه دوازده سال پیش کلی گشتم تا پیدا کنم و بخرم ولی به کارم نیومد

یه همه کاره بگیر  هم گوشت و سبزی و همه چی خورد کنه جدا جدا نخر بیخوده جا گیره  مثلا چرخ گوشت تنها چه فایدع داره بیخوده فقط تی وی و ماشین لباسشویی و جارو برقی حتما جنس خوب بخر  ظرف شویی هم نخر بیخوده والا من از ظرفشویی تندتر میشورم و تمیز تر . اگه مستاحری میری لحاف و تشک زیاد نخر  همون سرویس خوابت با دو تا تشک و لحاف کافیه فقط شلوغ نکن دور خودتو با ظرفهای وه هر روز مدشون میره چینی عالی بخر همیشه مد هستش مبلاتم جنس عالی بخر و فرش خوب بخر بخدا بقیه چیزا رو حتی شده یه بارم استفاده نمیکنی 

به نظر من بهترین راه جهیزیه خریدن اینه که شما ببینی الان تو خونتون چیا کاربرد بیشتری داره.حتی تو خونه مامانامونم بعضی وسیله ها فقط کابینت پر کن هستن و باید اونا رو حذف کرد 

من مثل بارانم ولی وای از روزی که قدرم را با ناسپاسی بدهند آنگاه است که سیلی می شوم بسیار ویرانگر .🙂

20 چیه ؟؟؟

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
تقویمم مال قدیمه😐 این لیستم هست همه‌چیز مختصر فقط سماور و ... مامانم خودش دیدم رفته گرفته

میگم سرویس چینی و آرکوپال را چند نفره گرفتی ؟؟؟؟؟

من خانواده خودم و خانواده همسرم روهم میشیم 15 نفر از بچه تا بزرگ یعنی اگه یه روز بخام دعوتشون کنم بعد اینکه یه خواهرشوهرم دارم که مجرد دم بخته یعنی احتمالا به همین زودی ها شوهر میکنه اونم بخام حساب کنم میشه 16 نفر به نظرت چینی و ارکوپال را چند نفره بگیرم که اگه مهمون اومد لنگ نباشم 

و یه سوال دیگه برای دم دستی خودت و شوهرت یعنی استفاده روزانتون یه سرویس 6 نفره هم گرفتی یا از همون سرویس ارکوپالی که خریدی استفاده میکنید در اینده

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

اول از همه وسایل بزرگ و بگیرین 

ماشین لباسشویی 

یخچال. تلویزیون. گاز. 

بعد برو سراغ چیزای دیگه

مثلا بعد لوازم آشپزخونه 

قابلمه جا داری  دو دست بگیر ۱دم دستی ۱رو هم جمع کن 

من چرخ گوشت نگرفتم و لازمم نیس ولی الان گاهی لازمم میشع میگم اشتباه کردم نگرفتم و من جا هم نداشتم جا داری بگیر 

آبمیوه گیری

همزن کاسه ای

پلوپز اگه میخوای من با پلوپز نصف کارام جلویه

سرویس قاشق چنگال و لیوان و کاسه و پیاله و سرویس پذیرایی و چاقو و رنده و سماور اگه میخوای بگیری یا چای ساز شکرپاش و قندان و نمکدون و جا حبوباتی و...سطا آشغال و سطل برنج و ساعتو پرده هاتو  فر یا توستر یا هر چی میخوای بخاری سعی کن تا جایی که میتونی برا بیرون هزینه کنی داخل کابینت و کسی نمیبینه میتونی کمتر هزینه کنی 

بعد سرویس مبل و تخت و پتو و بالشت و این چیزا و رو تختی و بعد برو سراغ چیزای تزیینی خونت 

همه اینا رو باید بشینی حساب و کتاب کنی به اندازه وسع بری بگیری باید بودجه رو اندازه بگیری ببینی میشع اول اونا رو گرفت یا نه اگه خونت بزرگه و آشپز خونت جا داره بگیر بچین ولی نه این که همه کابینت ها رو شلوغ کنی همیشه سعی کن خونه خالی داشته باشی اما شیک تا یه خونه شلوغ و پلوغ اگه جا داری میتونی بگیری بذاری ولی نداری نگیر که زیاد شلوغ نشه و خودت بعدش خسته میشی 

من چون جا نداشتم نصف اینا رو نگرفتم