2821
2789
ماکروفر نخر قابلمه یه سرویس کافیه  اگر پر فامیل و پررفت و شد نیستی ظرف و ظروف زیاد نخر بعد فق ...

گل گفتی من تو ده سال دوبار چرخ گوشت استفاده کردم . پلوپزمو که اصلا استفاده نکردم . رنده برقی . بستنی ساز . تخم مرغ پز و کلی ظرف و ظروف بلا استفاده دارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گل گفتی من تو ده سال دوبار چرخ گوشت استفاده کردم . پلوپزمو که اصلا استفاده نکردم . رنده برقی . بستنی ...

رنده برقی ات چه جوریه؟ یعنی اصلا فایده ندارد که استفاده نکردی؟

عکستون برا من باز نشد نمی‌دونم اشکال از سرعت اینترنت منه احتمالا ☺️

اگه بعد باز شد ببین لیست مختصر هست و هم لاکچری هرچیزی که بنظرم لازمه و تو جهاز شکیله نوشتم کسی نمیتونه بگه چی نداشت 

می دونم ولی بنظرم حتی گفتن این چیزا باعث میشه خانواده داماد توقع کنن اخه طرف گناه که نکرده دختر اورد ...

عزیزم نیازی نیس به خانواده داماد دونه دونه توضیح داد پدر مادر بخاطر دخترشون میدن 

شما که 78 میلیون دادی یخچال 5میلیون ساندویچ ساز که چیزی نیست بخاییم بحث کنیم

ماکروفر نخر قابلمه یه سرویس کافیه  اگر پر فامیل و پررفت و شد نیستی ظرف و ظروف زیاد نخر بعد فق ...

اتفاقا منم با ظرف و ظروف اضافه مخالفم 😁 ولی کلا گیج شدم از چی شروع کنم 

گل گفتی من تو ده سال دوبار چرخ گوشت استفاده کردم . پلوپزمو که اصلا استفاده نکردم . رنده برقی . بستنی ...

منم همینطور، مخصوصا که عین احمقا یه عالمه ظرف و رختخواب اضافی خریدم انگار خیلی کس و کار دارم که بیان خونم و سالهاست فقط سه بار مهمانی داشتم

من بهتون درخواست دوستی دادم مشکلی نیست اگر سوال داشتم بپرسم؟

خاهش میکنم خوشحال میشم کمک کنم چون خودم تازه 4ماهه عروسی کردم میدونم چیا لازم میشه. زودپز برای من استفادش بالاس یدونه دوقلو گرفتم یدونه هم کوچیک. کوچیک برای وقتی که دونفر هستیم خیلی خوبه 

اتفاقا منم با ظرف و ظروف اضافه مخالفم 😁 ولی کلا گیج شدم از چی شروع کنم 

یه سرویس ارکوپال بگیر کافیه خوشگلم هستن و اگه بعد تو شستن شکست دلت نسوزه من رفتم یه سرویس چینی خارجی گرون خریدم مونده تو کابینت واسه ارواح 

من بهتون درخواست دوستی دادم مشکلی نیست اگر سوال داشتم بپرسم؟

قابلمه یه سرویس طوسی گرفتم چون گرون گرفتم و دوستش دارم دم دست استفاده نمیکنم

یدونه دانشجویی و یه سرویس زنبوری دم دست دارم زرشکی و مشکی

سایز 52 فک کنم هست قابلمه و تابه 

و یدونه هم کوچیک تر که برای مهمونی 18نفر چیزینا برنج در میاد