2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول لیست تهیه کن. بعد بر اساس نیاز اولویت‌بندی کن. مثلا اگر همه به‌عهده خودته، یخچال و جاروبرقی بالای لیسته. بعد هم دیگ و قابلمه و ظروف سرو. بعد بودجه‌ات رو در نظر بگیر، قیمت هر کدوم رو تخمینی درنظر بگیر ببین تا کجای لیست می‌رسه. چقدر جای بازی و بالا و پایین کردن داره. یک راه کمکی هم اینه که مثل چند تا از اقوام ما عمل کنی که چند سال پیش خرید هر تکه از وسایل کوچک رو به‌جای کادوی عروسی یا پاگشا از یکی از دور و بری‌ها خواستن. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
برای اشپزخونه من  گوشت کوب برقی غذا ساز ابمیوه گیر مخلوط کن  همزن برقی دستی همزن کاس ...

دوست عزیز ما باید این چیزا رو از فرهنگ جهاز حذف باید بشه ساندویچ ساز چیه دیگه 

بعدا شوهرش بخره

ماکروفر نخر

قابلمه یه سرویس کافیه 

اگر پر فامیل و پررفت و شد نیستی ظرف و ظروف زیاد نخر بعد فقط جاگیر و پرزحمت واست

من چزخ گوشت خریدم اما تو ۷ سال فقط یبار استفاده کردم گوشت چرخی آماده همیشه خریدیم

پلوپز هم بی‌فایده است تو قابلمه هم همون کار و میشه کرد

دوست عزیز ما باید این چیزا رو از فرهنگ جهاز حذف باید بشه ساندویچ ساز چیه دیگه  بعدا شوهرش بخره

دیگه هرکی با توجه به بودجه و نیازش خرید میکنه 

من سرخ کن یا پلوپز رو نیاز ندیدم ولی اینو نیاز دیدم

یا ابالفضل😐۴۰۰

اره همه چیز خیلی گرونه🤕 پارچه برای پشتی متری ۴۸۰ 

بابام گفت تک دختری بد نمیتونم بدم خودم دلم میسوزه یخچالم هفت ماه پیش گرفتم ۷۸ الان شده ۱۳۰

با همین ۴۰۰ هنوز فرش و تلویزیون و کنسولم مونده

تقویمم مال قدیمه😐 این لیستم هست همه‌چیز مختصر فقط سماور و ... مامانم خودش دیدم رفته گرفته

عکستون برا من باز نشد نمی‌دونم اشکال از سرعت اینترنت منه احتمالا ☺️

دیگه هرکی با توجه به بودجه و نیازش خرید میکنه  من سرخ کن یا پلوپز رو نیاز ندیدم ولی اینو نیاز ...

می دونم ولی بنظرم حتی گفتن این چیزا باعث میشه خانواده داماد توقع کنن اخه طرف گناه که نکرده دختر اورده