2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درعرض چنددقیقه تاحالاچهرتاپیام اینجوری برام اومده

ببین هک نشدی می‌خوان وارد اینستات بشن ولی خب موفق نمیشن شاید هم یکی شماره رو اشتباهی وارد می‌کنه و کد برای تو ارسال میشه خب برو تو تنظیمات اینستات پسووردت رو تغییر بده امنیتت رو هم ببر بالا 

پسوورداولم یادم نیست یعنی همونیه که باراول اینستابرام ارسال کرده 

عکس برای من باز نشد واقعیتش من نمی‌دونم چه پیامی برات اومده ولی گاهی اینستا برای اینکه امنیت پیجت رو ببره بالا ازت میخواد ایمیل و شماره تلفن وارد کنی 

پسووردت هم همونی هست که موقع ثبت وارد میکنی باید پسووردت رو همیشه بخاطر داشته باشی اگر هم نمیدونی بزن فراموش کردن گذرواژه تو ایمیل یه کد برات میفرستن واردش میکنی میتونی پسووردت رو تغییر بدی

عکس برای من باز نشد واقعیتش من نمی‌دونم چه پیامی برات اومده ولی گاهی اینستا برای اینکه امنیت پیجت رو ...

نه من یه بارپسووردپیجم فراموش کردم وگوشیموعوض کردم هرچی میزدم شمارمونام کاربرریموهمین پیام برام میومد الان بازداره همین پیام برام میاد مطمئنم کسی میخوادواردپیجم بشه

نه من یه بارپسووردپیجم فراموش کردم وگوشیموعوض کردم هرچی میزدم شمارمونام کاربرریموهمین پیام برام میوم ...

ببین اگر کسی وارد پیجت بشه برات نوتیف میاد که دستگاهی با این مشخصات وارد پیجت شده

ببین اگر کسی وارد پیجت بشه برات نوتیف میاد که دستگاهی با این مشخصات وارد پیجت شده

ببخشیدیه سوال دیگه داشتم من دوتاسیم کارت دارم نمیدونم باکدومش وارداینستاگرام شدم ازکجابفهمم باکدوم سیمکارته

ببخشیدیه سوال دیگه داشتم من دوتاسیم کارت دارم نمیدونم باکدومش وارداینستاگرام شدم ازکجابفهمم باکدوم س ...

وقتی شماره و پسوورد  رو وارد میکنی اگر شماره اشتباه باشه میگه نام کاربری درست نیست