2777
2789
عنوان

عذاب قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب همون، نسبت ب اعمالت عذابت کم ویا زیاد میشه،زود از جسمت دل بکنی عذابتم زود تموم میشه ولی وابستگیت ...

وای خیلی بده😪😔😔😔کاش مرگ نبود خیلی ترسناکه

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

اسمش عذاب شب اول قبر هست نه شب اول مرگ ، هروقت دفنش کنن براش اتفاق میوفته  حتی یه روایت من دید ...

منظورش قبر خاکی نیست عزیزم این حدیث صحت نداره من خیلی تحقیق کردم راجب این موضوع منظورش فشاریع که شب اول بهمون وارد میشع واسه اینکه میخایم بریم دنیای جدید هرجقدر بدکار تر باشی فشار و عبور سخت تره

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

خوب روح که از بین نمیره اون عذاب برای روحه برای جسم که نیست .زندگی پس از زندگی ساعت ۱۲ امروز ظهر شبو ...

باشع

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

دقیقا عین همین کالبده که اونجاست به محضی که مردیم روح میره توی اون 

چیزای دیگه هم میدونی بگی 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عذاب جسم هم هست عزیزم مثل این که میگن از تار موها اویزان میشن یا اب جوشان میخورن اینا همه با کالبد د ...

من این عذابا رو به این صورت قبول ندارم چون ما به خواست خودمون تو این دنیا نیومدیم و امتحان شدیم به اجبار حالا هر اشتباهی هم کرده باشیم خدا انقدر ظالم نیست که با بنده هاش در این حد رفتار کنه.

از نظر من ما وارد یه دنیای دیگه می شیم که براساس اعمال خوب و بد این دنیامون دوباره زندگیمون شکل می گیره و سختی کشیدن یا راحتی دیدنمون تو اون دنیا براساس اعمال این دنیامونه ولی سختی کشیدنمون به این صورت که میگن نیست.

این تصور منه و کاری با این که بقیه و مراجع دینی میگن ندارم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
هر سوالی داری بپرس

از همون عالم برزخ و قبر و اینا

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
وای خیلی بده😪😔😔😔کاش مرگ نبود خیلی ترسناکه

خدا خیلی بخشنده است عزیزم اینقدر ببخشه اینقدر ببخشه که خودت دیگ خجالت بکشی

چنان گردد که از فرمان دادار

بگردد عفو دنبال گناهکار

من این عذابا رو به این صورت قبول ندارم چون ما به خواست خودمون تو این دنیا نیومدیم و امتحان شدیم به ا ...

اگر تو اینجوری که میگی پس یه داعشی که اینقدر جنایت کرده و کسب که تمام عمرش خوبی محض بوده توی اون دنیا باید یجور باهاشون رفتار کرد اره؟