2777
2789
عنوان

عذاب قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 68 پست
تو عالم برزخ چه می‌کنند من اینجوری شنیدم که روح اونجا خودسازی میکنه  اونجا عذاب هست یا نه از ...

موقع قبض روح که بهش میگن سکرات مرگ تمام زندگیت از لحظه که تو شکم‌مادرت بودی تا همون لحظه که داری جون میدی میاد جلو چشمات واسه همین بعضی ها اون موقع حالشون خوبه  بعضیا میترسن اون موقع حتی اجنه هم میان سروقتت تا واسه اخرین لحظه زور خودشون رو بزنن و بی دین و جهنمیت کنن البته اجنه ممکنه به شکل پدر یا مادر و مادر بزرگ کسی ک از دنیا رفته اون موقع بیان سروقتت و بگن اون دنیایی وجود نداره ولی ادم باید اینقدر ایمانش قوی باشه که گول حرفاشون رو نخوره 

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

موقع قبض روح که بهش میگن سکرات مرگ تمام زندگیت از لحظه که تو شکم‌مادرت بودی تا همون لحظه که داری جون ...

چه ترسناک خب اونموقع آدم به خانوادش دل میبنده وای

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ترسناک خب اونموقع آدم به خانوادش دل میبنده وای

اره البته خیلیا خدا دستشونو میگیره بخاطر خصلت های رفتاری خوبی که داشتن یا خیلی چیزای دیگه نجاتشون میده 

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

من فک میکنم بهشت و جهنمی که برا ما گفتن اینجور نیست!!!

شما یه نگاه به همونایی که ما رو از جهنم ترسوندن و هدفشون فقط امر به معروف و نهی منکر بود کنید؟

متوجه میشید دیگه واصح تر نمیگم

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

اره البته خیلیا خدا دستشونو میگیره بخاطر خصلت های رفتاری خوبی که داشتن یا خیلی چیزای دیگه نجاتشون می ...

پناه برخدا 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

ببین

همه حس ها درد ها همه چی فقط از مغز میاد ، وقتی مغز دیگه کار نکنه و خاموش باشه کلا دیگه قرار نیس هیچییی حس کنی

حقیقتا من به عذاب قبرو اینا اعتقادی ندارم

بعد از مرگ که دیگه مغز کار نمیکنه تا این عذابارو تجربه کنه و بفهمه و درد بکشه

هنوز خیلی چیزا اثبات نشده از لحاظ علمی

هیچکی بعد از مرگ برنگشته پس هیییچی معلوم نیس حتی این عذاب قبره

با فکر کردن به اینچیزا لطفا خودتونو آزار ندید

من فک میکنم مرگ مثل یه خوابه فقط خیییلیی عمیق تر از خواب

و شباهت زیادی باهم دارن ب نظرم