2777
2789
عنوان

عذاب قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 68 پست
من این عذابا رو به این صورت قبول ندارم چون ما به خواست خودمون تو این دنیا نیومدیم و امتحان شدیم به ا ...

میدونی خدا واست عذاب در نظر نمیگیره در واقع هر عملی که ما انجان میدیم یه صورتی داره اونجا که وقتی پرده ها رفت کنار صورت اصلیش رو میبینم 

مثلا خوردن اموال یتیم ها صورتش تو اون دنیا خوردن اتشه

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

اینجوری حضور ذهن ندارم سوال کلی بپرس تا با جزئیات بگم

تو عالم برزخ چه می‌کنند من اینجوری شنیدم که روح اونجا خودسازی میکنه 

اونجا عذاب هست یا نه

از حال و روز نزدیکان تو این دنیا خبر میگیرن سر می‌زنند یا فقط مرده ها که تازه میرن اونجا براشون خبر میبرن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخرش یروز بهش میرسی چه باور کنی چه نکنی

آخرش همه میمیریم ولی شما مثلا دویست سال بعد همونجایی هستیکه دویست سال قبل بودی تمام

گرتن بدهی دل ندهی کار خراب است،چون خوردن نوشابه که در جام شراب است...
تو عالم برزخ چه می‌کنند من اینجوری شنیدم که روح اونجا خودسازی میکنه  اونجا عذاب هست یا نه از ...

داستانهایی جالب برای حکومت به مردم

واضح تر بگو بگیرم.حتما میخوای بگی دینت قدیمیه

نه عزیزم میگم شما به سوال من جواب بده 

دویست سال کجا بودی؟نبودی دیگه ..هیچ جا..عدم 

خب دویست سال بعدم همونجا خواهی بود...نیستی ...هیچ جا...عدم...

آخرت و جهنم و بهشت و ...همش دروغه 

نه عزیزم میگم شما به سوال من جواب بده  دویست سال کجا بودی؟نبودی دیگه ..هیچ جا..عدم  خب د ...

نه گلم دروغ نیست شک نکن مگه الکیه یکی این همه ادم بکشه ظلم بکنه اخرش وقتی مرد با یک ادم بدبخت فرقی نداشته باشه

نه گلم دروغ نیست شک نکن مگه الکیه یکی این همه ادم بکشه ظلم بکنه اخرش وقتی مرد با یک ادم بدبخت فرقی ن ...

دوس داشتی بیا شخصی اینجا نمیشه

الان برنامه زندگی پس از زندگی مهمون دیشب و پریشب هنوز نمرده بود و توی کما بود و دفن هم نشده بود ولی فشار قبر را تجربه کرده بود نتیجه اینکه برای جسم اتفاقی نمیفته و روح هست که فشار تجربه میکنه اگه اعمالش بد باشه

تو عالم برزخ چه می‌کنند من اینجوری شنیدم که روح اونجا خودسازی میکنه  اونجا عذاب هست یا نه از ...

روح مرده به تعداد کارهای خوبی که کرده میاد یه خانوادش سر میزنه اونایی که خیلی خوبن چند بار در هفته کمترینشون هر جمعه

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین