2777
2789
عنوان

عذاب قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 68 پست
بنظرم اون عذاب روح هست  چون جسمت که دیکه هیچی حس نمیکنه زنده نیستیم که  خیلیا هستن پودر ...

بله درسته ما دوتا کالبد داریم یکی این کالبد این دنیامون یکیم کالبد برزخیمون که وقتی روح از بدن جدا شد میره تو اون کالبد تا روز قیامت

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظور از عذاب قبر عذاب جسم نیست عذاب روح و روان طرفه.

مثل نوزادی که تو این دنیا میاد و گریه می کنه اون طرف هم از تغییری که براش اتفاق میفته وحشت می کنه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
فک نمیکنم عذاب ب قبر ربط داسته باشه اون عذاب واسه اینه ک روح میخواد دوباره ب کالبدش برگرده وقتی نمیت ...

اها آخه میگن نسبت ب اعمالت قبر برات کوچیک یا بزرگ میشه

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بله درسته ما دوتا کالبد داریم یکی این کالبد این دنیامون یکیم کالبد برزخیمون که وقتی روح از بدن جدا ش ...

اون کالبد برزخی چه شکلیه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خوب جاهای دیگ‌مرده هارو میسوزنن بدون اینکه دیگ دفن کنن پس اونا عذاب قبر ندارن مگ برا همه نیس

جسم که عذاب نمیدن روحه که عذاب میبینه اونایی هم که میسوزونن جسمش سوخته شده روحش که هست روحش عذاب میبینه 

منظور از عذاب قبر عذاب جسم نیست عذاب روح و روان طرفه. مثل نوزادی که تو این دنیا میاد و گریه می کنه ...

عذاب جسم هم هست عزیزم مثل این که میگن از تار موها اویزان میشن یا اب جوشان میخورن اینا همه با کالبد دوم ماست که بهش میگن کالبد برزخی روح شکل خاصی نداره مث اب هست که تو هر ظرف بریزی شکل اون در میاد بنابر این بعد از مرگ روح از این کالبد دنیوی در میاد و میره تو کالبد برزخی و عذاب یا پاداش برزخی با اون کالبد انجام میشه

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

اها آخه میگن نسبت ب اعمالت قبر برات کوچیک یا بزرگ میشه

خوب همون، نسبت ب اعمالت عذابت کم ویا زیاد میشه،زود از جسمت دل بکنی عذابتم زود تموم میشه ولی وابستگیت ب جسمت و دنیا زیاد باشه عذابت ام بیشتر وطولانیتر میشه

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
خوب جاهای دیگ‌مرده هارو میسوزنن بدون اینکه دیگ دفن کنن پس اونا عذاب قبر ندارن مگ برا همه نیس

خوب روح که از بین نمیره اون عذاب برای روحه برای جسم که نیست .زندگی پس از زندگی ساعت ۱۲ امروز ظهر شبوه ۴ را ببین

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

اسمش عذاب شب اول قبر هست نه شب اول مرگ ، هروقت دفنش کنن براش اتفاق میوفته 

حتی یه روایت من دیدم کسی از معصوم پرسیده بود اگر کسی در خاک دفن نشه عذاب شب اول قبرش چجوریه ؟ مثلا جنازه تو اب بیوفته یا مدتها بیرون از خاک باشه ،  فرموده بودن فشار هوا یا اب براش پیش میاد