2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 88 پست
چ کنم باید میرفتم دنبال خواهر شوهر ک اومده مسافرت اینجا بچمم ده ماهشه جایی نمیشد بزارمش ک

حالا چیکار کردی؟ محکم زدی یا اروم؟ اگه اروم هست و زیاد ماشین مسخص نبود کاش به همسرت نگفته بودی وقتی میدونی از ایناس که دعوا میکنه. میذاشتی سر فرصت اروم اروم و باخنده و شوخی میگفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری من سر همین جریانات اصلا گواهینامه ندارم 

چون ادم محتاطی هستم و واقعا از رانندگی میترسم 

چون یه لحظه در نظر بگیر اگه اون ستون بچه بود یا یه بزرگسال خیلی بد میشد 

تو فضای خالی تمرین کن انقدر بشین تا دستت راست شه 

من قبول ندارم که دوستان میگن اشکالی نداره و ...

والا به ماشین خودمون یه ضربه بخوره الان یه قطعه قیمت پدرشونه( بله بیمه میده اما سال بعد باید بیمه ات و دوبرابر پرداخت کنی )

اول تمرین کن بعد بشین بدون تمرین هم حتی تو ساده ترین کار ادم درجا میزنه 

تو فضلی خالی تا اخرشب برو بیرون که خلوته 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اخرین باری که پشت فرمون نشستم توی یه شب به موتوری زدم به عابر زدم به سپر یه پرایدم زدم. دیگه ادم ساب ...

رانندگی عالی منفجر

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
منم آیین نامه شهری دفعه 3قبول شدم بخدا خیلی راحته، کم کم راه میوفتی بعدا ز میخندی ب خودت ک چقد بیخود ...

نمیدونم چرا این جوریم کلا کنترل ماشین و فرمان بدتم کابوس شده میشینم پشت فرمان رمان عکس العملم زیاده چیکار کنم الان ۳ ماهه دیگه آزمون شهری رو نرفتم هنوز انگار فرمان از ستم در میره یه لحظه یا مثلا تو پارک دوبل یا زیادی نزدیک میشم می‌مالونم یا فاصله زیاد میشه تر میزنم به پارک دوبل دیگه کم کم حس میکنم استعداد رانندگی ندارم

من از سال ۹۷ گواهینمه دارم ،هم تو جاده نشستم هم شهر ولی چون زیاد پشت فرمون ننشستم ،حالا هر وقت بخوام ...

منم همینجوری دوازده،سیزده ساله گواهینامه دارم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
دمت گرم انشاالله یه خوبشو میخری

فداتم انشالا

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
نمیدونم چرا این جوریم کلا کنترل ماشین و فرمان بدتم کابوس شده میشینم پشت فرمان رمان عکس العملم زیاده ...

ن توروخدا نا امید نشو ببین من سال 93 گواهینامه گرفتم خیلی ام پشت فرمون نشستم ولی هنوزم دوبل بلد نیستم بخدا😂 انقد از رانندگی وحشت داشتم که سوار هرماشینی میشدم کنار راننده نمینشستم بس که میترسیدم بعد ک رفتم تا 5جلسه اول شهری مربی میزد رو دستم میگفت برو دنده 2 بخدا نمیرفتم..... الان با 4،5 پرواز میکنم شوهرم میترسه کنار من میشینه 😂

فقط زوم نکن روش هی نگو سخته، نمیتونم   بخدا بعدا بگیری و ی مدت رانندگی کنی خودت میایی بهم میگی راست میگفتی چقد راحتته 

یه عکس بده

هر کار میکنم نمیفرسته

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
خوشبحالتو

ترسو بذار کنارباید پا بذاری رو ترسات ک موفق شی

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
همش ترس اینو دارم که بکوبم به جایی یا کسی نتونم کنترل کنم ماشینو شوهر نابودم میکنه

هعیییی من دوروبریام همشون عالی رانندگی میکنن خودمم یه چند وقتی بود می‌نشینم بد نبود تو شلوغییم رفتم ولی فاصله افتاد و دوباره همون ترس لعنتیاز اولش استرس داشتم

اتفاقا اصلا حواسم ب گوشی نبود بچه کوچیکه دارم کنارم نشسته بود.کلا استرسییم

اصلاپاپس نکش فقط دقتت روبیشترکن استرسم کناربذار خداروشکرکن زدی به ستون وبه کسی نزدی.رانندگی فقط گواهینامه نیست کسب تجربه هم شرطه جانزن یادمیگیری طبیعیه تصادف تورانندکی امری غیرقابل اجتنابه ممکنه براهرکسی پیش بیاد

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹