2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 88 پست
اصلاپاپس نکش فقط دقتت روبیشترکن استرسم کناربذار خداروشکرکن زدی به ستون وبه کسی نزدی.رانندگی فقط گواه ...

مرسی عزیزم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
ن توروخدا نا امید نشو ببین من سال 93 گواهینامه گرفتم خیلی ام پشت فرمون نشستم ولی هنوزم دوبل بلد نیست ...

قربونت عزیزم که روحیه میدی ولی من بعد از ۱۲ جلسه تمرین برا گواهینامه و چندین جلسه تمرین با ماشین خودمون هنوز همونم که بودم شوهرم میگه عمرا گواهینامه بتونی بگیری با این طرز رانندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش ترس اینو دارم که بکوبم به جایی یا کسی نتونم کنترل کنم ماشینو شوهر نابودم میکنه

انقد نترس، بخدا ک هیشکی به اندازه من از رانندگی وحشت نداشت من ب عنوان مسافرم سوار میشدم چشمامو میبستم صلوات میدادم فقط 😂😂 هرجام ک میشد پیاده میرفتم.... الان خودم جوری رانندگی میکنم بخدا داداشم میگه من میترسم از بغل تو رد شدم ادمو میفرستی تو باقالیا 😁

اونایی که از سن کم میشینن راحت تر میتونن حرفه ای بشن بنظرم

ابجیم سریع گواهینامه گرفت الآنم حداقل هفت هشت ساله رانندگی و عالیه من نمیدونم چرا انقد ترسوام

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
انقد نترس، بخدا ک هیشکی به اندازه من از رانندگی وحشت نداشت من ب عنوان مسافرم سوار میشدم چشمامو میبست ...

افرین بهت،ماشاالله

قربونت عزیزم که روحیه میدی ولی من بعد از ۱۲ جلسه تمرین برا گواهینامه و چندین جلسه تمرین با ماشین خود ...

ااااااه متنفرم از ادمای ک از کارای راحت میترسن، ولش کن اونو 

بهش ثابت کن میتونی. کاش من پیشت بودم 

خواهرم 45سالشه انقد بهش گفتم ک راننده شد حالا 

منم خیلی ترسوام

واقعا واسه اونای ک از رانندگی میترسن خیلی خیلی متاسفم یعنی رانندگی از نیمرو پختن راحت تره بخدا، فقط هی تلقین نکن   هی نگو نمیتونم  یعنی اگه شوهرمن میزاشت برم آموزشگاه رانندگی کار کنم هرچی ترسو بود راننده میکردم 

هعیییی من دوروبریام همشون عالی رانندگی میکنن خودمم یه چند وقتی بود می‌نشینم بد نبود تو شلوغییم رفتم ...

منم این شکلی هستم اطرافیان منم عالیه رانندگیشون ابرو برام نمونده ازم میپرسن گرفتی گواهینامه رو میگم نه هنوز خجالت میکشم دیگه

اخه با ستون ؟؟؟

اصلا نگاه نکردم عقبو حواسم پرت شد هعییییی همون اولش ماشین تو دنده بود ناروشن کردم رفت جلو نزدیک بود بخوره ماشین کناری.

اومدم بیرون خواستم از محوطه برم بیرون یهو صدا کرد 😭😭