2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 88 پست
ااااااه متنفرم از ادمای ک از کارای راحت میترسن، ولش کن اونو  بهش ثابت کن میتونی. کاش من پیشت ب ...

اخه استعدادم دخیله دیگه یا نه فور نیکنم چون آدم ریلکسی نیستم زیاد استرس میگیرم و جو زده میشم نمیتونم کنترل کنم ماشینو، آره واقعا به آدمی مثل تو که روحیه وانگیزه بده شدیدا نیاز دارم به خدا خودمم آدمی نیستم که زود پا پس بکشم انقد سرکوفت شنیدم از مربی و شوهر انگیزم از بین رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه استعدادم دخیله دیگه یا نه فور نیکنم چون آدم ریلکسی نیستم زیاد استرس میگیرم و جو زده میشم نمیتونم ...

عجب ادمایی ان، اه، 

منم استعداد نداشتم دوستم گیر داد رفتیم، میگم تا جلسه 5 نمیرفتم دنده 2 هم میترسیدم هم بلد نبودم مربی باچوب  میزد رو دستم میگفت برو دو جلسه 7رفتم دو، 6جلسه اضافه برداشتم.... نمیزاشتم تو خونه کسی چیزی بگه بهم انرژی منفی بدن گرچه داداشم میگفت عمرا بتونی بگیری چون میدید من خیلی وقتا پیاده میرفتم بیرون بس که از ماشینا ترس داشتم..... ولی الان همون میگه انصافا خوب راننده شدی 

خوش به حالت کاش پیشم بودی 

یادش بخیر منم به زنایی ک راننده بودن میگفتم خوشبحالت 

کاش منم میتونستم 😂😂😂😂

وای خدایا حسرت چه چیزه چرتی داشتم 😂😂😂

بهت بربخوره شاید به خودت بیایی 

عجب ادمایی ان، اه،  منم استعداد نداشتم دوستم گیر داد رفتیم، میگم تا جلسه 5 نمیرفتم دنده 2 هم م ...

آفرین به جرات و انگیزت واقعا آیین نامه رو همون بار اول قبول شدم این شهری برام معضل شده الان یک سال از ثبت نامم گذشته باید یه حرکتی بزنم اینجوری نمیشه 

آفرین به جرات و انگیزت واقعا آیین نامه رو همون بار اول قبول شدم این شهری برام معضل شده الان یک سال ا ...

👏👏👏👏👏آفرین، برو، به هیچ کسم حرفی نزن نیازی نیست راجب اینکه چجوری گذشت به کسی حرفی بزنی ک بهت بخنده یا بگه نمیتونی.... 

فقط ریلکس باش، آااااارووووووم 

تورو قرآن نترس ب خدا بعدا ب خودت میخندی ک چرا بیخود میترسیدی و شل گرفتی 

موفق باشی 

یادش بخیر منم به زنایی ک راننده بودن میگفتم خوشبحالت  کاش منم میتونستم 😂😂😂😂 وای خدایا حسر ...

منم عاشق خانمای راننده ام اصلا میبینم یه خانمی دست فرمون خوبه ذوق میکنم براش و آرزوی سلامتی میکنم ، هییییی خواهر نه دیگه این حرفا بهم برنمیخوره میخوام عزمم رو جزم کنم شوهرم خیلی ندید بدیده همش میگه ماشین نمیدم بکوبونی  این ور اونور ، به خدا خواهر شوهرم اوایل رانندگیش از رو جوب پرواز کرده بود ماشین به فنا رفتع بود شوهرش یه بار نگفت راننده نیستی شوهر من از الان عزای تصادفی رو که نشده گرفتع

👏👏👏👏👏آفرین، برو، به هیچ کسم حرفی نزن نیازی نیست راجب اینکه چجوری گذشت به کسی حرفی بزنی ک بهت بخ ...

قربونت عزیزم انگیزه گرفتم از حرفات حتما میرم دنبالش و هر جوری شده خانم راننده البته از اون خوباش میشم توکل بر خدا

منم عاشق خانمای راننده ام اصلا میبینم یه خانمی دست فرمون خوبه ذوق میکنم براش و آرزوی سلامتی میکنم ، ...

بیشتر مردا همینن من ک اوایل بابام ماشین نمیداد بهم خودم یه 111 خریدم .....عب نداره فعلا ب اونجاش فک نکن ک ماشین نداری، توبرو گواهینامه بگیر راه بیوفت همین ک بلد باشی خیلی خوبه خودت خوشحال میشی، ب دردتم میخوره شاید یه موقع مجبورباشی تو ماشین شوهرتو برتو خودش نتونه 😅😅 منظوری بدی ندارما انشاالله که چیزی نمیشه ولی کی از فرداش خبر داره