2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 88 پست
آخی چه بد  برو چند جلسه تمرین تا ترست بریزه کامل

حتما باید تمرین کنم یه لحظه حواسم پرت شد اصلا عقبو نگاه نکردم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
خانما به نظرتون اینجور استرس ها تو رانندگی طبیعیه آخه منم این شکلی هستم ۳ بار رد شدن از آزمون شهری م ...

منم آیین نامه شهری دفعه 3قبول شدم بخدا خیلی راحته، کم کم راه میوفتی بعدا ز میخندی ب خودت ک چقد بیخود میترسیدی، من وحشت داشتم بخدا دوستم گفت بیا بریم گرفتم تازه چند ماه بعدشم ماشين خریدم بخدا یبارم تصادف نداشتم، برو عزیزم فقط ریلکس باش شاخ غول نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم زدی به ستون دور از جون به آدم نزدی که میگی دیگه سوار نمیشم! اتفاقا سوار شو و اگه شوهرت چیزی گفت بگو خوبه حال خودم نپرسیدی و نگران ماشین شدی، دست پیش بگیر ولی از این به بعدم حواست جمع کن، مطمئن باش بهترین راننده ها هم اولش ناشی بودن و کم کم و با تمرین مهارت رانندگیشون زیاد شد

اوایل آروم حرکت کن با مسافت کم خیلی کم هرجام شک کردی سریع پیاده شو فاصله ها رو بسنج دوباره حرکت کن تا دستت بیاد

الانم شده دیگه به شوهرتم بگو از کجا معلوم خودت فردا تصادف نکنی بگو اینهمه آدم نصادف میکنن مگه چیزی شده

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

دنده عقب ها یا جاهایی که حساسه با نیم کلاج برو روان شی 

بعدا از گاز استفاده کن

حداقل به جایی زدی قر نشه

تمرین هم زیاد کن که پدال ها دستت بیاد یهو ماشین دور برنداره

مسئله مهم مهم مهم آینه هاست

حتما همیشه از آینه استفاده کن

نقطه کور ها رو هم شناسایی کن حواست باشه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

مگه بچه کوچیکه باید کنارت باشه اونم وقتی استرس داری

چ کنم باید میرفتم دنبال خواهر شوهر ک اومده مسافرت اینجا بچمم ده ماهشه جایی نمیشد بزارمش ک

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

من از سال ۹۷ گواهینمه دارم ،هم تو جاده نشستم هم شهر ولی چون زیاد پشت فرمون ننشستم ،حالا هر وقت بخوام بشینم از استرس شکم درد میگیرم🤦‍♀️دو سه بار هم تصادف کردم .

رانندگی با سمند واقعا سخت بود😬

خدارو بی نهایت شکر ب مال خورده ب جان نخورده. اروم باش ی اب معدنی بگیر بخور فشارت افتاده ترسیدی رانندگی همینه دیگ تا قلقش دستت بیاد سریع جا نزن گل من. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
من چی بگم ک عاشق رانندگیم ولی ماشین نداریم حتی میخام پایه یک بگیرم 🙏🙂

خوشبحالتو