2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه از بیشعوری

433 بازدید | 27 پست

شما کافیه به یکی که کار اشتباهی کرده نقد کنیا داخل ایران میاد دنبال یچی تو حرفت میگرده میگه من کار اشتباهی کردما ولی چون تو این حرفو زدی من خیلی ناراحت شدم یا مثلا میگه اگه من اینکار کردم تو خودت اینکار میکنی یعنی چی آخه شعورتون ببرید بالا و آنقدر حقیر و نقد ناپذیر نباشید 🗿🗿 من خودمم یادت اینکار رو میکردم ولی از وقتی فهمیدم چه کار مزخرفیه دست برداشتم

منم ی دوستی دارم به هیچ عنوان زیر بار نمیره در هیچ زمینه ای 

و واقعا عصبیم میکرد ... ی مدته دیگه هرچی میگه میگم تو درست میگی هی میخاد بحث کنه میگم نه هرچی تو گفتی درسته حله فقط ولم کن

والا اعصاب خودم راحت تره دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ‌جای دنیا ادم عن هست 

چند روز پیش یکی تو مهمونی زل زده بود به یکی طرف معذب بود من دیدم‌یربع زل زده بود به طرف ولی پررو بود 

بعدپرروهم بود کاری نکرد درصورتی که بیشتر ۳۰ ثانیه بکسی زل بزنی داری بهش تجاوز روانی میکنی 

منم ریدم بهش نیم ساعت زل زدم‌بهش داشت روانی میشد زیر نگاه زل 💩

داخل ایران؟؟؟ خارج ایران همه شعور دارن؟؟؟؟

من با مردم ایران در ارتباطم ولی همه ندارن نه در کل نمیدونم ولی اگه باعث مشکل شد غدرمیخوام ولی حواست رو بده به بحث اصلی