2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه از بیشعوری

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقد ناپذیری داخل اشتباه و دنبال بهونه بودن

این مورد و اتفاقا طرف خیلی هم شعورش میرسه و خودشو زده به بی‌خیالی و نفهمیدن که میگه کار اشتباهی نکردم وگرنه اگه می‌پذیرفت اشتباهشو آدمیزاد الان خییییییلی درصد آدم حسابیا بالا بود

همه میتونن بد باشن من اینو گذاشتم که خوب بشن من گفتم خودمم یادت اینطور بودم البته در سنین ۱۴ ۱۵ سالگ ...

بله عزیزم .همه اینا برمیگرده به فرهنگ وآموزش

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
این مورد و اتفاقا طرف خیلی هم شعورش میرسه و خودشو زده به بی‌خیالی و نفهمیدن که میگه کار اشتباهی نکرد ...

حق مینوازی ولی من خیلی عصبی میشم از اینا باید رو خودم کار کنم

من با مردم ایران در ارتباطم ولی همه ندارن نه در کل نمیدونم ولی اگه باعث مشکل شد غدرمیخوام ولی حواست ...

😂😂

چشم بزار تمرکز کنم😂😂

اگر بپذیری که هرکسی یه مدل فکر می‌کنه،آرامش ت بیشتره....

بزار مثال بزنم 

خواهرشوهر بزرگم رو اصلا نمیتونم درک کنم خیلی حرص میخورم ازش،ولی همیشه به خودم میگم بپذیر که اون با تو فرق داره....

سکوت میکنم و رد میشم....

پذیرشش سخته ولی در عوض آرامش داری 

همیشه بگو «به درک»

😂😂😂😂😂

😂😂 چشم بزار تمرکز کنم😂😂 اگر بپذیری که هرکسی یه مدل فکر می‌کنه،آرامش ت بیشتره.... بزار مثال بز ...

کلمه بدرکککککککک من تا الان به این کل،ه فک نکرده بودم از فردا بدرک لفظ من۶🗿🗿 قبلش مردهشورشو ببرن بود

حق مینوازی ولی من خیلی عصبی میشم از اینا باید رو خودم کار کنم

خب حق می‌داری چون اینا حرص ادمو بیشتر درمیان ولی چون فایده ندارد فقط خودت اذیت میشی 

آفرین رو خودت بیشتر کار کن اونا باعث نشن ناراحت شی

کلمه بدرکککککککک من تا الان به این کل،ه فک نکرده بودم از فردا بدرک لفظ من۶🗿🗿 قبلش مردهشورشو ببرن ب ...

ببین اصلا نگو کلمه....

بگو ذکر شریف😂😂😂😂

معجزه می‌کنه 

حداقل منو که خیلی آروم می‌کنه....

همه جا به کار نمی‌برم یه وقتایی که خیلی ناراحتم یا درگیری ذهنی دارم،میگم....مثل آب رو آتیشه 

کلا ریست میشم😂