2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 5448 بازدید | 59 پست
چقد خوب کم کردی من بعد از۳سال تازه اضافم کردم .اونموقع ۹۹۰۵۰۰ باقد173 الان 73هستم یعنی نهایتا تا70رس ...

خب بعد از سه سال مسلما بازگشت وزن داریم. من رعایت میکنم خودمم قبلا هم شکمو نبودم به خاطر دوسال مصرف کورتن وزنم بالا رفت وگرنه با اونهمه استعداد چاقی همیشه وی 75 میموندم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جاریم.نیرو مسلح بود . بیمه پنجاه درصد هزینشو برگردوند . اره خیلی راضی هست  ولی دوره نقاهتش خ ...

من فقط پوست شکمم یکمی افتاده که چون قصد حاملگی دارم نمیتونم ابدو کنم گذاشتم بعد از بچه

جاریم.نیرو مسلح بود . بیمه پنجاه درصد هزینشو برگردوند . اره خیلی راضی هست  ولی دوره نقاهتش خ ...

منم بیمه ام نیروهای مسلح هستش برا هزینش نگرانی ندارم اما برا انتخاب دکتر و بیمارستان و قبول کردن ریسک عمل یکم نگرام

من فقط پوست شکمم یکمی افتاده که چون قصد حاملگی دارم نمیتونم ابدو کنم گذاشتم بعد از بچه

جاریم بازو,  شکم و قسمت ران .

اونم بچه نداره میخاد بزاره بعد از بچه .

براش دعا کنید بچه دار بشه 

بخاطر نازایی اسلیوکرده وزنش بیاد پایین .

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
جاریم بازو,  شکم و قسمت ران . اونم بچه نداره میخاد بزاره بعد از بچه . براش دعا کنید بچه دار ب ...

منم تبلی دارم وبچه دارنمیشم پریودمم با دارو میشه...البته خداروشکر یه بچه دارم

اره تیروئید که دارم و راستش انگیزه صفر تو حالت افسردگی عمیقم

پس با این تفصیر از وضعیت روحیتون ، در واقع باشگاه رفتن خیلی هم بهتون کمک میکنه و انرژی مثبت بهتون میده. 

اگه با این وضع عمل کنید بعدش هم احساس خوبی نخواهید داشت بخاطر ناراحتی ذهن‌تون.