2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 5448 بازدید | 59 پست

من ایران جراحی نکردم یه کشور دیگه جراحی کردم. وقتی به هوش اومدم درد معده نداشتم فقط گلو درد داشتم که به خاطر اینتوبه بود. من 4 شب بیمارستان بودم. دوبار تست نشت گرفتن و بعد از نوشیدن مایعات مرخص شدم و اینقدر حالم خوب بود که با مترو رفتم خونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جاریم یکساله انجام داده .دو سه تاقاشق غذا میتونه بخوره  بیشتر بخوره معده درد میگیره سی کیل ...

خداروشکر عمیقأ خوشحالم براش...حس خوبیه منم می‌خوام عمل کنم ولی نمی‌دونم چون بیمه پرداخت می‌کنه برم بیمارستان دولتی یا نه خودم هزینشو بدم اما برم خصوصی 

اوایل که شروع کردم به جامدات خوردن سختم بود فقط دو قاشق میخوردم و سیر میشدم و درد میگرفت معده ام البته درد سیری به مرور بهتر و بهتر شدم و الان یه کاسه کوچیک میخورم. سیر کاهش وزنم عالی بود. انرژی ام بالا و فعالیتم عالی شد و صد در صد توصیه میکنم بهتون جراحی کنید و زندگیتون رو نجات بدید 

جواب نمیده نمیتونم تحمل کنم 

من مامانم برج ۹ انجام داد ولی بای پس 

وزن ۱۰۵ کیلو 

بعدش نشتی روده پیدا کرد و سه بار دیگه عمل شد عمل هایی که مساوی با مرگ بودند و سه ماه بستری تو بیمارستان نمیدونی تو icu چه شب‌هایی را تنها صبح کرد فقط ۲ ماه تو icu بود امید به زنده بودنش حتی دکتر نداشت فقط خدا رحمش کرد الآنم که مرخص شده شکمش بازه و باید خود به خود جوش بخوره 

من ایران جراحی نکردم یه کشور دیگه جراحی کردم. وقتی به هوش اومدم درد معده نداشتم فقط گلو درد دا ...

خداروشکر عزیزم عمل کم ریسکیه ولی راستش تو ایران یکم ترس داره..نمیتونم به همه دکترا اعتماد کنم😅

من روز اول وزنم 99/600 بود و الان حدودا 60 کیلو هستم.  قدم 175 بود و بی ام ای بدنم کم بود ولی ...

چقد خوب کم کردی من بعد از۳سال تازه اضافم کردم .اونموقع ۹۹۰۵۰۰ باقد173 الان 73هستم یعنی نهایتا تا70رسیدم اونم باورزش هرروز مربی خصوصی گرفتم اما مثل شما کم نکردم. الانم معدم خیلی گشادشده یعنی تند تند گرسنم میشه و میخورم شما چیکار میکنید

اوایل که شروع کردم به جامدات خوردن سختم بود فقط دو قاشق میخوردم و سیر میشدم و درد میگرفت معده ام الب ...

مرسی عزیزم خیلی خوشحالم برات انشاا...موفق باشی من که درد چاقی رو میکشم می‌دونم الان چه حس خوبی داری...فقط اطرافیان منو میترسونن خودم نگران خودم نیستم برا بچم یکم نگرانم بی مادر نشه😅

خداروشکر عمیقأ خوشحالم براش...حس خوبیه منم می‌خوام عمل کنم ولی نمی‌دونم چون بیمه پرداخت می‌کنه برم ب ...

جاریم.نیرو مسلح بود .

بیمه پنجاه درصد هزینشو برگردوند .

اره خیلی راضی هست 

ولی دوره نقاهتش خیلی صبر و حوصله میخاد .

فقط پوستش افتاده .

باید دائم بعد از عمل بری باشگاه که به همراه وزن کم کردن پوستت هم جمع بشه ولی جاریم یه مدت رفت بعد ول کرد .الان پوستش افتاده نیاز به پوست کشی داره ولی چون بچه نداره الان عمل پوست کشی نمیتونه انجام بده .

ولی برای اینکه صورتش خراب نشه و چروک نشه .هر روز به طور دائم تا الان که یکسال و خورده ای هست عمل کرده صب ها یک لیوان اب کرفس و سیب میخوره.

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !