2777
2789
عنوان

سلام بیایین در مورد ازدواج نظر بدیین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 78 پست

توی خواستگاری به داداشت بگو. 

پاشو بریم یدونه زن  ارزونشو واست میگیرم، بعدم پاشو با افاده برو سمت در خروجی 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران ولی اصلیت کورد 

😐شوهر منم کورده ولی اونا کلا بیشتر ک شنیدم و دیدم  رسم دارن خیلی طلا سر عقد عروسی بدن یا مهر رو کلا طلا میدم واسه من سکه بالا زدن طلا ام دادن 😐😐 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

احساس میکنم خودش همون برادرست😁 چند وقته این مدلی مد شده تایپیک میزنن مثلا میگن برای دوستم ؛ دختر خ ...

😂😂😂😂شاید چون این روزا بخدا من که دیدم توقعه دخترا دراین حد نیست که بگن ماشین و ۵۰۰تا سکه اطراف ما همش ۱۴تاست به نیت چهارده معصوم🤣😂

نی نی سایت منو اپیلاسیون کرد💔🦥
اگه زودتر تاپیک زده بود یه موردی بهت معرفی میکردم ۱۱۴تا رسمشونه اصلا توپ بود

پس ما خیلی کم توقعیم ۵۰سکه مهریه ۲۰شیربهاءمراسما و جهاز با داماد😑😐

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/