2777
2789
عنوان

سلام بیایین در مورد ازدواج نظر بدیین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 78 پست
تهران ولی اصلیت کورد 

ی دختره تو نی نی سایت عاشق پسر کورد بود  شاید اون مورد خوبی بود  همین چنددقیقه پیش  راجب پسر  کورد حرف میزد😂😂😂😂

شوخی میکنم 😂

ولی دختر های سن پایین  اولش زیادی سخت میگیرن کم کم خوب میشن  

بگردی دختر دلخواهتون رو پیدا می‌کنید 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اخه نمیشه بسم الله خونه و ماشین بنام بزنی

خو شما ببین داداشت واقعا کیو میخواد اگ همچین اوکی بود بعد دیگه این چیزا رو حرف بزنید ولی خو نمیدونم شاید شما اینجور نیستید ولی آخه همسر من گفت رسم داریم طلا زیاد بدیم یا کلا جای مهر طلا بدیم ولی بکن جهاز کلا با خودم بود ولی همسرم خونش مبله بود واسه همسرم و فروختیم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

تهران ولی اصلیت کورد  

دختر از تهران میخواید؟ داداشتون متولد 77 هست؟ 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اومدیمو ۵۰۰ تا مهر زدیم سال بعد طلاق خواست چی

بگم چی خو اول اونو اوکی کنید دختر خوب پیدا کنید😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

کم توقع نیستین  وقتی مراسم ها و جهاز با پسره دیگه توقع چی دارین؟

از خونه و ماشین ۵۰۰ مهریه ک بهتره نی؟

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
اره اخه نمیشه بسم الله خونه و ماشین بنام بزنی

والا خودمم تو این شرایطم ولی این چیزارو دیگ ما از طرف نمیخوایم

همین ک بتونه آسایشو تو زندگی فراهم کنه کافیه

کسایی ک از اول اینطور دندون گردی میکنن بعدا زندگی خوبیم برای برادرت نمیسازن

به نظرم خانواده های بهتر پیدا میشن عزیزم نگران نباشین

قسمتش جای دیگست

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
داداش خودم۱۴تا سکه ماشینم به اسم زنش زد یه ماهه حدودا عقدکردن

دمش گرم بخدا یجا رفتیم مادر دختره میگفت هرری یا پونصد تا مهر اونم عندالمطالبه یا خونه و یه ماشین بنامش

نه اصلا بهتر نیست چه خبره  هم مراسم بخواین هم جهاز با پسر باشه  خونه هم که پسر باید تهیه ...

ببخشید قول میدم دیگه نگیریم😑

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
2790
2778
2791
2779
2792