2777
2789
عنوان

شوهرم یه نون روغنی کاملو خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 56 پست

زردیس جان سلام خوبی خواهر،فکر نمیکنی تهوع ش واسه داروهاشه چون بیماریش پیشرفته ست داروها ش هم قویه،خیلی از داروها از عوارضش تهوعه،داروشو چک کن عوارضشو بخون،میدونم خسته شدی ولی همش به خانوادش اطلاع بده کاراتونو بزار اونها هم اذیت بشن همش تنهایی به دوش نکش،الهی زودتر روزای خوبتون برسه عزیزم

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زردیس جان سلام خوبی خواهر،فکر نمیکنی تهوع ش واسه داروهاشه چون بیماریش پیشرفته ست داروها ش هم قویه،خی ...

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم 

وقت ویزیت گرفت از دکترش ، تا ببینیم نظر دکترش چیه 

ممنون از دعای خیرت ، الهی آمین

نه مسلما  سه ماه منتقل شد شهرستان محل سکونت اونها ، خونه ی اونا میموند

سلانم ببین این که دیگه درست نمیشه اصلا برات مهم نباشه به اندازه خودت و دخترت غذا درست کن بی خیال باش چون چند بار تو تاپیکات گفتی . فقط بی خیال شو اگه ضرر کردی بعدش بیا هر چی دوست داری بگو 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

زردیس جان بهتره دلسوزی برای شوهرت و یزاری کنار.برای خودت و دخترت غذا درست کن و بهش بگو برای خودش هر کاری میخاد بکنه.کلن فک کن ک نیست.اینو میگم چون میدونم مثل من جایی برای رفتن نداری...برای خودت زندگی کن بجنب ک خیلی زمان از دست دادی

دارم از زلف سیاهش گلہ،چندان ک مپرس....

چه دختر دلسوز مهربونی هستی و شوهرتو خونوادش چه بیرحمن دختر مردمو بدبخت کردن،کاش شاغل بشی جدا بشی یه زندگی آروم و قشنگ با دخترت شروع کنی ،کاش خونوادت حمایتت کنن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اسکیزوفرن چه بیماریه؟

شکاکن . روانینن . . قدرت تصمیم گیری ندارن مدام فکرای منفی دارن و.....

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
بخدا دلم نمیاد ، دلم براش میسوزه ، هم اینکه میترسم بدتر بشه و اونموقع دوباره بدبختیش به خودم برمیگرد ...

یه چیز بهت بگم فقط از پولش استفاده کن خودت رو به جایی برسون مثلاً خیاطی آرایشگری چه بدونم یه چیزی به کاری یه هنری یاد بگیر بزار اگه اون نبود لنگ نمونی همه وقتا رو صرف یه بی لیاقت نکن . تا میتونی ازش بتیغ طلا بخر پول جمع کن فردا رو هیچ کس ندیده .اونایی هم که میگن طلاق بگیر طلاق بگیر رو ول کن . تو زندگیتو کن ببین بچه بیار اگه نمیتونی باهاش بخوابی برو کاشت کن . حالا شاید زودتر افتاد مرد حقوقش رسید به شما 

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم