2777
2789
عنوان

شوهرم یه نون روغنی کاملو خورد

2929 بازدید | 56 پست

بیماره ، دستپخت منو نمیخوره ، یا خیلی کم در حد دو سه قاشق ، بعدش میره بالا میاره ، با تحریک گلوش 

الان نون روغنی خرید، یه دونه کاملشو خورد، یا بیرون که میریم غذای بیرونو کامل میخوره 

خانوادشم اینطورن 

بیمارن ، شوهرم اسکیزوفرنه 

خانوادشم همینطور 

از منم مخفی کردن ( برای کسایی میگم که میپرسن چرا باهاش ازدواج کردی)

اونروز به پدرش گفتم بالا میاره این ! گفت سه ماه خونه ی ما بود بالا نیاورد، این میکروب رفته تو معده ش!!!

چی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد فکر میکنه مسمومش میکنی به خاطر اینکه بیماره، شاید پارانویید هم هست

چون می شناسم کاربریتو میگم

حالا که باهاش زندگی میکنی سخت نگیر

اصلا دستپختتو نخوره ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اسکیزوفرنی که خیلی خطرناکه...

غذا و دستپخت رو ول کن

بیمارای اسکیزوفرنی کلا توی واقعیت زندگی نمیکنن و ممکنه بلایی سر خودشون یا اطرافیان بیارن

همسرت تحت نظر روانپزشک هست؟

باید بیمارستان اعصاب و روان باشه تا وقتی که روانپزشک صلاح بدونه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵